Logo de la Universitat de València Logo Institut Confuci Logo del portal

Programa de mentorització Shadowing
Programa Shadowing: ampliació de places
Híbrid

Ampliades les places per a formar part de la 4a edició del programa Shadowing. Programa de desenvolupament professional a través de l'acció de mentoria. Inscripció oberta fins el 22 d'abril.

 

 

Vols ser mentorat o mentorada per professionals en actiu per a millorar la teua inserció professional i/o desenvolupament de carrera?

Si tens interés, ganes d'aprendre i desenvolupar-te personalment i professionalment i, eres estudiant matriculat actualment d'últim curs de grau o de postgrau oficial de la Universitat de València, apunta't ara!


El Vicerectorat de Formació Permanent, Transformació Docent i Ocupació de la Universitat de València, a través del seu servei d'ocupació, UVocupació, i en col·laboració amb el Banco Santander, posa en marxa la 4ª edició del programa Shadowing.


QUÈ ÉS EL PROGRAMA SHADOWING?


Es tracta d'un procés de mentorització mitjançant el qual, un/a professional en actiu (el/la mentor/a) que s'ha format a la Universitat de València (UV), o que té algun tipus de vinculació amb aquesta, de manera voluntària i altruista, aconsella, guia i orienta a una altra (mentorat/mentorada) en la seua inserció professional i/o desenvolupament de carrera, a través de la transmissió de coneixements i vivències adquirides al llarg de la seua trajectòria professional.

A QUI VA DIRIGIT?

A estudiants matriculats actualment d'últim curs de grau i a estudiants matriculats de postgrau oficial de la Universitat de València.


OBJECTIU

El Programa Shadowing té com a objectiu que, professionals en actiu (egressats o egressades de la Universitat de València o que tinguen vinculació amb aquesta), de manera voluntària i altruista, orienten, guien i aconsellen a estudiants d'últim curs de grau i/o estudiants de postgrau oficial de la Universitat de València, en la seua inserció professional i/o desenvolupament de carrera, oferint-los assessorament personalitzat sobre diversos temes, a través de la transferència d'experiències, coneixements i vivències generades pels i les mentors/es.


ACCIONS CONTEMPLADES


Es realitzaran un mínim de 2 sessions de mentoria dins del període marcat en el calendari del programa (entre els mesos de maig i setembre de 2024). Les sessions podran ampliar-se segons les necessitats que presente el/la mentorat/da (participant) i, depenent de la disponibilitat que tinga el mentor o la mentora, sempre que es realitzen dins del període establert.


FORMAT DE LA MENTORIA


Les sessions de mentoria es realitzaran en format en línia i/o presencial. El dia/hora de la sessió l'establirà conjuntament el mentor o mentora i el seu mentorat/da (participant).


INSCRIPCIÓ


El termini de presentació de sol·licituds comença el dijous 01 de febrer de 2024 i es manté obert fins al divendres 22 d'abril de 2024 inclusivament. 

  • La inscripció es realitzarà a través de l'aplicatiu de beques del Santander mitjançant aquest enllaç.

CALENDARI DEL PROGRAMA


Consulta el calendari de les accions a través d'aquest enllaç.


BASES DE PARTICIPACIÓ


Podràs consultar les bases de participació a través d'aquest enllaç.


GUIA DEL MENTORAT/DA (participant).


Per a més informació sobre beneficis del programa, què pot fer el mentor/per tu, assignació de mentor/a, etc., et recomanem que consultes la guia del/de la mentorat/da a través d'aquest enllaç.


MÉS INFORMACIÓ: consulta aquest enllaç.

 

Data De 1 de febrer de 2024 a 22 d’abril de 2024. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

UVocupació

Amadeu de Savoia, 4 - 1a.

València (46010)

 
Enllaç de conexió www.uv.es/shadowing
 
Organitza

Universitat de València

Vicerectorat de Formació Permanent, Transformació Docent i Ocupació

Fundació General de la Universitat de València

UVocupació

Amb la col·laboració de Banco Santander.

https://www.uv.es/uvocupacio/ca/uvocupacio.html

 

Contacta Shadowing@uv.es

 
Més informació