Logo de la Universitat de València Logo Servei d'Anàlisi i Planificació Logo del portal

Image de la noticia

Incites Essential Science Indicators (ESI) de Clarivate Analytics és una eina web d'informació estadística basada en les dades de Web of Science, que constitueix una font de dades bibliométricos que utilitzen un gran nombre de rànquings internacionals. ESI analitza dades extretes de més de 12 milions d'articles en més de 12.000 revistes durant un període de 10 anys. En l'edició 2018 s'han classificat 5.776 institucions.

La Universitat de València obté les següent classificacions: per nombre de cites se situa en la posició 322a mundial i la 3a universitat espanyola, per nombre d'articles en la posició mundial 300a i la 4a universitat espanyola, per nombre de Top papers i per nombre de Highly cited papers obté la posició mundial 334a i la 3a d'Espanya. I finalment destaca pel nombre de Hot papers en la posició 223a mundial i la 2a universitat espanyola (darrere de la Universitat de Barcelona).

Respecte als resultats obtinguts per camps de recerca, la UV es troba entre les 200 millors institucions en algun dels cinc indicadors en: Ciències agrícoles, Química, Física, Psiquiatria /Psicologia, Medicina clínica i Economia & Negocis.

Accés a la pàgina d'aquest rànquing