BibliotequesUVUniversitat de València Logo del portal

  • Estudiants

Concurs de fotografia en Instagram

  • 1 de març de 2021
Concurs de fotografia: L'impacte del canvi climàtic
Concurs de fotografia: L'impacte del canvi climàtic

Les biblioteques de la Universitat de València mantenen un compromís social que implica transformar els seus processos, serveis i instal·lacions de tal forma que siguen respectuosos amb el medi ambient.

Però, què podeu fer vosaltres, com a estudiants de la Universitat, per a lluitar contra l'impacte del canvi climàtic? Reciclar paper, estalviar energia en els vostres dispositius o moure's amb bicicleta o patinet elèctric són alguns exemples. Per a estendre el vostre compromís ens agradaria que ens mostràreu, a través de fotografies en Instagram, imatges que s'associen amb aquest tema que tant ens preocupa.

Les fotos s’enviaran per missatge privat a l’Instagram de @bibliotequesuv, indicant el títol de la fotografia fins al 21 de març de 2021. Publicarem les fotos el 22 de març i guanyaran les fotos amb més “m’agrada” el 26 de març de 2021.

Pots guanyar una dessuadora amb caputxa de la Universitat de València i merchandising de @bibliotequesuv. Ací trobareu les bases completes del concurs. Segueix-nos  i participa-hi!