BibliotequesUVUniversitat de València Logo del portal

  • Estudiants

Nou disseny de la web BUVAL

  • 30 de juny de 2022
Nova web Buval
Nova web Buval

La web del Consorci de Biblioteques Universitàries Valencianes (BUVAL) presenta un nou disseny amb més protagonisme de les notícies de les cinc universitats.

BUVAL, el Consorci de Biblioteques Universitàries Valencianes, es va constituir l’11 de maig de 2021 amb la signatura dels 5 rectors i rectores de les universitats públiques valencianes. La web és construïda i mantinguda per un grup de treball de les cinc biblioteques participants. Buval.es està allotjada en un espai cedit per la Universitat Jaume I de Castelló i ha sigut desenvolupada amb el software Wordpress.

A la pàgina d’inici de la web trobareu a partir d’ara notícies relacionades amb el Consorci i també referents a les 5 biblioteques universitàries. Les notícies, en format “entrada” de blog, permeten la inserció de comentaris dels usuaris i usuàries, la cerca per paraula, i la navegació per les entrades recents.

Amb aquest disseny esperem que conegueu millor les universitats participants en el Consorci BUVAL. Recordeu que també podeu seguir-nos en twitter en el compte @buval_consorci.