BibliotequesUVUniversitat de València Logo del portal

  • Estudiants

Ponència sobre drets d’autoria i propietat intel·lectual

  • 21 d’abril de 2024
Ciro LLueca
Ciro LLueca

El 23 d’abril, dia del llibre i dels drets d’autor, se celebrarà a l’Aula Cajal de la Facultat de Medicina de la Universitat de València una ponència sobre drets d’autoria a les universitats impartida per Ciro LLueca.

Ciro LLueca Fonollosa, bibliotecari i docent en diversos centres universitaris, ha estat director de l'Àrea de Biblioteca i Recursos d'Aprenentatge de la UOC (2015-2022). Actualment, compagina el càrrec de vicegerent de Recerca i Transferència i la direcció d'Editorial UOC amb la coordinació del grup de treball de Biblioteques i Propietat Intel·lectual de la Federació Espanyola de Societats d'Arxivística, Biblioteconomia, Documentació i Museística (FESABID). Així mateix, és membre del Consell Assessor de l'Anuari de biblioteques, llibres i lectura de la Universitat de Barcelona, i del Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya (COBDC).

Un vertader especialista en la matèria que ens oferirà una ponència titulada “Els drets d’autoria en la Universitat: entre la propietat intel·lectual i la Ciència oberta”. L’acte serà el 23 d’abril a l’aula Cajal de la Facultat de Medicina a les 12.30 h. A més, es retransmetrà per streaming i quedarà gravada. 

En el següent enllaç us podreu descarregar a dues resolucions de qualitat la conferència:
https://nasproyectos.uv.es:5001/sharing/4LuDWbUPi .