La Biblioteca Històrica obri de nou

Biblioteca Històrica Universitat de València

La Biblioteca Històrica de la Universitat de València ha obert de nou les seues portes després d'un trasllat intern de fons bibliogràfics que, al llarg d'un mes, ha canviat la ubicació de 105.000 llibres, tots ells, llibres molt valuosos, impresos i manuscrits entre el segle XV i el segle XX, que conformen sens dubte, el patrimoni més valuós de la Universitat de València, tant des del punt de vista cultural com des del punt de vista econòmic.

Basta recordar que la Universitat de València custodia el primer llibre literari imprès a la Península Ibèrica "Obres o trobes en lahors de la Verge Maria", exemplar únic en el món, o un dels tres exemplars que es conserven en el món del "Tirant lo Blanch", a més de la col·lecció de manuscrits procedents de la biblioteca dels reis aragonesos en Nàpols.
L'objectiu del trasllat ha sigut aconseguir unes magnífiques mesures de seguretat i unes òptimes condicions de conservació per a aquests tresors bibliogràfics, i al mateix temps oferir més exposicions i més visites guiades a la Sala Duc de Calàbria.
 

Data d'actualització: 20 de juliol de 2017.

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies