Logo de la Universitat de València Logo Recerca i Transferència Logo del portal

Nou programa de treball 2021 de l’ERC

  • 24 de febrer de 2021
Nou programa de treball 2021 de l’ERC

Arranca Horitzó Europa amb la publicació el 23 de febrer de 2021 per part del Consell Europeu de Recerca (ERC) del seu programa de treball 2021 i l’obertura de la primera convocatòria d’Starting Grants

Entre les novetats destaquen l’estrena d’una fase d’entrevista per als candidats i les candidates que superen la segona fase de l’avaluació de les Advanced Grants.

Altra novetat consisteix en l’obligació per part dels beneficiaris de presentar un pla de gestió de dades dins els sis primers mesos de la implementació del projecte. Aquest requeriment està dissenyat per a facilitar l’accés, la reutilització i la conservació de les dades de recerca generades durant el treball de recerca finançant per l’ERC.

D’altra banda, s’ha modificat l’estructura dels panels d’avaluació i s’han afegit dos nous panels: SH7 Human Mobility Environment and Space i PE11 Materials Engineering.

El programa de treball anuncia així mateix la imminent obertura de la convocatòria d’Starting Grants el 25 de febrer de 2021, amb data d’acabament del termini de presentació de propostes el 8 d’abril de 2021.

Recordem al personal investigador de la Universitat de València que si té intenció de presentar-se a qualsevol de les beques ofertes per l’ERC, pot obtenir el nostre suport i assessorament mitjançant el correu electrònic operuv@uv.es.

 

Eurorecerca és un producte de la Secció d'R+D+I Internacional del Servei de Transferència i Innovació de la Universitat de València
Redacció: Teresa Sauri Rodríguez
©2021 Universitat de València. Tots els drets reservats.
Subscripcions: en aquest enllaç