Logo de la Universitat de València Logo Recerca i Transferència Logo del portal

MODIFICACIO Programa VLC-BIOMED 2022 – Subprogrames per al foment d'Accions Preparatòries i Projectes d’Innovació coordinats entre la Universitat de València i l'HUP/IIS La Fe.

  • 24 de maig de 2022
MODIFICACIO Programa VLC-BIOMED 2022 – Subprogrames per al foment d'Accions Preparatòries i Projectes d’Innovació coordinats entre la Universitat de València i l'HUP/IIS La Fe.
Programa VLC-BIOMED 2022 – Subprogrames per al foment d'Accions Preparatòries i Projectes d’Innovació coordinats entre la Universitat de València i l'HUP/IIS La Fe.

El període de presentació de sol·licituds serà del 10 al 31 de maig.

Fins al dia 15 i des d’avui es podran presentar idees a través de la pàgina web de VLC-BIOMED ( MODIFICADA A 24 DE MAIG DE 2022)

MODIFICACIO PUBLICADA AL TAULER DE LA UNIVERSITAT

 

 

Amb el subprograma d’Accions Preparatòries es vol generar sinergies i fer aflorar aliances entre el personal investigador i els/les professionals de totes dues entitats, que donen lloc a línies d'investigació amb gran potencial cientificotècnic. La finalitat és orientar la seua activitat d’R+D+I cap a projectes innovadors que puguen atreure inversió pública i/o privada per a la seua execució, amb el fi d’aconseguir que les innovacions resultants de la investigació traslacional redunden en benefici dels i les pacients.

L'objecte del subprograma subprograma Projectes d’Innovació és la concessió d'ajudes per a la realització de projectes en salut conjunts entre personal investigador i professionals de totes dues entitats, basats en resultats previs ja comprovats de l’equip investigador, amb una clara orientació innovadora i de transferència de coneixement, codirigits pel personal investigador i els i les professionals de l'HUP/IIS La Fe i de la UV. S’hi requereix la col·laboració multidisciplinària entre investigadors i investigadores amb un perfil biomèdic i investigadors i investigadores de l'àmbit de les ciències bàsiques i experimentals, les ciències de la vida, les ciències socials o d'enginyeria.

Els projectes s'han d'orientar cap a l'aplicació del coneixement cientificotècnic ja adquirit en la millora de la prevenció, la generació de nous productes o fàrmacs, metodologies de diagnòstic i tractament de les malalties, activitats de gestió i organització dels serveis de salut, etc.


.

 

Llista d'enllaços: