• Estudiants del Campus de Tarongers UV

La UV informa els usuaris que pot recaptar aquelles dades personals que li siguen facilitades com a conseqüència de l'accés i/o utilització del seu lloc web. Per a l'acompliment de les seues funcions, la UV disposa de fitxers i tractaments de dades personals que han de respectar el que estableix la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal i garantia de drets digitals i el RGPD, pel qual s'aprova el Reglament que desplega la Llei orgànica 3/2018.
El tractament de les dades s'ha d’ajustar a les funcions pròpies de la Universitat de València, que defineix la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats, els seus Estatuts i normativa interna, i la normativa que, si escau, hi siga aplicable. Entre altres, les dades recaptades poden ser utilitzats amb finalitats acadèmiques, administratives, estadístiques, científiques i investigadores, culturals i de divulgació del coneixement, així com per a l'atenció de les seves consultes, suggeriments o reclamacions. En tot cas, els usos concrets s'han d’ajustar sempre a les finalitats per a les quals expressament s’hagen recaptat les dades.
La UV disposa de fitxers amb dades personals degudament notificats i/o registrats davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades. La consulta d'aquests fitxers es pot fer des de la pàgina web oficial de l'Agència en el Registre General de Protecció de Dades.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies