• Estudiants del Campus de Tarongers UV

Amb caràcter general, aquesta web no té com a objecte prestar serveis a menors d'edat ni captar-ne dades, per la qual cosa tenen terminantment prohibit l’accés i ús. Si un usuari està legalment incapacitat en virtut de resolució judicial que obliga a tenir el consentiment dels seus tutors legals per al tractament de la seua informació personal, ha de posar aquest fet en coneixement de la Universitat, i té l'obligació d'aportar l'oportuna autorització.
Els pares, els tutors o els representants legals són considerats responsables dels perjudicis que puguen ocasionar els menors o els incapacitats que estiguen al seu càrrec, d’acord amb el que estableix l'article 1903 del Codi civil.
En aquells supòsits en què es tracten dades personals de menors, aquest tractament s’ha de regir pel que disposen les polítiques de privacitat específiques.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies