En el lloc web de la Universitat de València, l'usuari pot trobar diversos enllaços que el menen a pàgines web independents d'aquesta. 
Una vegada l'usuari haja accedit a aquests enllaços, deixa de tenir efectes aquesta política de privacitat; l'usuari es regeix llavors per la política de privacitat específica del lloc web a què ha estat dirigit. En conseqüència, la UV declina qualsevol tipus de responsabilitat relacionada amb el tractament de dades realitzat per altres llocs web. Sobre aquest tema, es recomana a l'usuari que llegisca amb detall la política de privacitat del lloc web a què ha accedit a través dels enllaços que hi ha al portal institucional de la Universitat de València.

Serveis externs

El nostre lloc web utilitza serveis API de YouTube. En fer ús del nostre lloc, està acceptant els termes i condicions d'ús del servei de YouTube, i pot revisar-los en el lloc de YouTube Terms of Services. No ens fem responsables de l'ús de les seues dades per part de YouTube ni de Google. Totes dues entitats es fan càrrec de manera individual de l'ús de les dades. Els Termes d'Ús i la Política de Privacitat de Google pot ser revisada en la pàgina de Google Privacy Policy.

A més, les aplicacions de tercers com el API de Youtube poden recopilar informació personal sobre el/la usuari/a, però la Universitat de València no comparteix informació personal amb aquesta mena d'aplicacions. Les dades que es recopilen poden incloure informació sobre el tipus del dispositiu, l'adreça IP, els identificadors de l'usuari, el sistema operatiu, el navegador web, el proveïdor de serveis d'internet, la data i hora, informació sobre els enllaços, els correus electrònics o el contingut amb el qual s'interactua. Si s'ha iniciat sessió en Youtube, el comportament que es realitze amb el vídeos de Youtube serà reflectit en el compte personal. Es pot evitar aquest comportament tancant la sessió de Youtube.