• Estudiants del Campus de Tarongers UV

En el lloc web de la Universitat de València, l'usuari pot trobar diversos enllaços que el menen a pàgines web independents d'aquesta. La seua única finalitat és facilitar l'accés a altres fonts d'informació en Internet relacionades amb la cultura, la recerca i l'educació.
Una vegada l'usuari haja accedit a aquests enllaços, deixa de tenir efectes aquesta política de privacitat; l'usuari es regeix llavors per la política de privacitat específica del lloc web a què ha estat dirigit. En conseqüència, la UV declina qualsevol tipus de responsabilitat relacionada amb el tractament de dades realitzat per altres llocs web. Sobre aquest tema, es recomana a l'usuari que llegisca amb detall la política de privacitat del lloc web a què ha accedit a través dels enllaços que hi ha al portal institucional de la Universitat de València.
 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies