Logo de la Universitat de València Logo Institut Confuci Logo del portal

El certificat d'assistència es realitza de forma automàtica després de la finalització del curs.

Aquest certificat s'obté sempre que l'estudiant complisca els següents requisits:

  • Assistir almenys al 80% de les classes.
  • Participar en les classes i realizar deberes i eventuals treballs sol·licitats pel docent.
  • Realitzar una prova final perquè puguen comprovar per si mateixos els coneixements assimilats.

En general les classes tenen una durada d'una hora i mitja, dues vegades per setmana, en horari de vesprada o demà, o de tres hores una vegada a la setmana encara que s'aconsella consultar la pàgina web a l'hora de matricular-se ja que tot açò depèn també de l'oferta formativa disponible a cada moment. Amb l'objectiu d'obtenir el màxim rendiment i que els alumnes puguen anar superant nivells sense dificultat, es remarca l'assistència i participació en classe.

El certificat s'expedeix passat un mes de la finalització dels cursos. No és necessari realitzar cap tramitació.

 

Pots contactar-nos a través del següent formulari:

Dades de contacte  (* camps obligatoris)

 

*Nom:

*Cognoms:

Telèfon:

Mòbil:

*E-mail:

*Missatge:

Si vostè desitja rebre informació sobre les activitats i serveis realitzats per l'Institut Confuci que puguen ser del seu interès, marque la casella.

Les seues dades s'incorporaran als sistemes d'informació de l'Institut Confuci de la Universitat de València amb la finalitat de gestionar la sol·licitud o incidència enviada. Així mateix, l'Institut Confuci podrà realitzar estadístiques amb la informació aportada, procedint prèviament a l'anonimització de les dades. Pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició al tractament dirigint-se a lopd@uv.es des d'un compte de la Universitat de València, o mitjançant escrit dirigit a “Protecció de dades, Servei d’Informàtica, C/ Amadeo de Saboya 4, 46010 València”, acompanyat de còpia de document que acredite la seua identitat. Si vol consultar la política de privacitat de la Universitat de València seguisca l'enllaç.

 

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies