BibliotequesUVUniversitat de València Logo del portal

  • Estudiants

Exposicions a les Biblioteques de la Universitat de València

  • 19 de novembre de 2020
Exposicions
Exposicions

Us presentem una pàgina dedicada a les exposicions que s’han organitzat enguany a les biblioteques de la Universitat de València.

A les exposicions de fotografies ‘Paisatges desitjats’  i sobre ‘Metges escriptors, escriptors metges’ realitzades en primavera s’uneixen ara l’exposició a la Sala Duc de Calàbria de la Biblioteca Històrica ‘Cercant la pedra filosofal: del mite a la utopia’ i dues exposicions virtuals dedicades a celebrar el centenari de Miguel Delibes- de la Biblioteca d’Humanitats - i una selecció de fons dels estudis de Química a la Universitat de València de la Biblioteca de Ciències.

La Biblioteca d’Humanitats Joan Reglà commemora el centenari de l’escriptor Miguel Delibes, l'interés del qual no minva amb els anys i que continua abrigant a la seua ombra als seus lectors, deu anys després de la seua mort.

Amb més d’una vintena de novel·les i relats publicats, la producció literària de Delibes es va centrar a descriure la Castella rural i la classe mitjana urbana del segle XX. Delibes escrivia històries breus, ja que defensava que aquesta era una de les característiques de la novel·la moderna.

La Biblioteca ha preparat una exposició virtual on recull la seua obra, els seus estudis i cronologia, a més d’una interessant visió de l’escriptor a través de vídeos dels seus lectors.

La Biblioteca de Ciències ha publicat – de forma paral·lela a l’exposició física de la Biblioteca Històrica ‘Cercant la pedra filosofal: del mite a la utopia’ – una selecció virtual de fons per commemorar els cent vint-i-cinc anys dels estudis de Química a la Universitat de València.

A la pàgina podeu trobar una mostra de llibres i revistes representatives de l'ensenyament de la química en aquest període. Dividida en quatre apartats, que coincideixen amb els Departaments de la Facultat de Química, més un dedicat a la química general i un altre dedicat a les revistes espanyoles.

Podeu trobar els enllaços a les nostres exposicions en aquesta pàgina web.