BibliotequesUVUniversitat de València Logo del portal

.
.
.
.
.

ProQuest Dissertations & Theses indexa en Google Scholar

  • 17 d’octubre de 2017
Image de la noticia

Google Scholar ha arrivat a un acord de col·laboració amb ProQuest mitjançant el qual el cercador acadèmic indexarà quasi mig milió de tesis doctorals de la prestigiosa base de dades ProQuest Dissertations & Theses Global™ Una bona notícia per als investigadors que participaren al nostre Projecte Cèsar de digitalització de tesis doctorals i per a tots els que a l’hora de dipositar la tesi a RODERIC trien l’opció de publicar-la gratuïtament amb ProQuest Dissertations & Theses.

Com publicar de forma gratuïta la teua tesi doctoral

Pots publicar de forma gratuïta la teua tesi doctoral amb l’editorial internacional ProQuest a través de la seua plataforma. Pots optar per publicar-la únicament en format digital de forma gratuïta i/o encarregar sota pagament copies de la teua tesi en paper.

Totes les tesis disposaran d’ISBN, i el període de publicació serà de dos a tres mesos des de la seua revisió pels administradors del repositori RODERIC.

Les condicions d’aquesta publicació s’especifiquen en la pàgina de ProQuest/UMI Dissertation Publishing, on podràs trobar també guies i documentació que t’ajudaran a realitzar el dipòsit. Per a publicar la tesi a través de la plataforma ProQuest és condició indispensable haver dipositat la tesi prèviament en RODERIC. 

Llista d'enllaços: