Logo de la Universitat de València Logo Unitat de Cultura Científica i de la Innovació - Càtedra de Divulgació de la Ciència Logo del portal

Sol·licitar conferència

Un dels problemes més grans que ens trobem els professors de matemàtiques a l'hora de fer classe és la necessitat que té l'alumnat de saber, en tot moment, per a què serveix el que els estem ensenyant. Amb aquesta idea, la primera part de la xerrada està dedicada als políedres, superfícies que els alumnes han estudiat al llarg dels anys i que han ajudat molts arquitectes a construir algun dels seus edificis més emblemàtics.
A la segona part d´aquesta xerrada veurem una introducció a les noves tècniques que s´utilitzen actualment en el disseny de superfícies per ordinador i que estan basades en les matemàtiques.

 

 

Breu CV
María García Monera és llicenciada en matemàtiques per la Universitat de València i doctora en matemàtiques per la Universitat Politècnica de València. Té un màster en investigació matemàtica per la Universitat de València i un màster en matemàtica computacional per la Universitat Jaume I, a més des de l'any 2009 treballa com a professora d'ensenyament secundari i des del 2016 com a professora associada a la Universitat de València. Des del 2011 dedica part del seu temps a l'àmbit de la divulgació matemàtica, dissenyant models reals de superfícies a través de les seccions (sliceforms). Maria ha impartit nombroses xerrades i tallers a països com Bèlgica, Mèxic, Estats Units o Brasil. Forma part de la comissió de “Dones i Matemàtiques” de la Reial Societat Matemàtica Espanyola.

 

Més informació

Xarxes socials

Sol·licitar conferència

Estimulant les vocacions científiques és un projecte de la Unitat de Cultura Científica i de la Innovació de la Universitat de València, que compta amb el cofinançament de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia, i del Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats.