• .
 • .
 • .
 • .
 • .
 • .
Facultat de medicina

La Biblioteca de Ciències de la Salut obrirà el caps de setmana

28/04/16

La Biblioteca de Ciències de la Salut (Campus de Blasco Ibáñez) obrirà els caps de setmana del 21 de maig al 3 de juliol de 9 a 21 hores. Durant els caps de setmana la porta principal de la Facultat de Medicina i Odontologia romandrà tancada. L'entrada a la biblioteca es realitzarà per la porta de la facultat que dóna a l'Hospital Clínic. Durant les hores d’obertura extraordinària sols es podran consultar els fons disponibles en les sales obertes i no es prestarà cap altre servei. Per accedir a les biblioteques en aquest període, els usuaris s'identificaran amb la targeta universitària o qualsevol document que els acredite com a membres de la Universitat. Es podrà demanar el DNI per a comprovar que l'usuari és el propietari de la targeta. Usuaris: Estudiants, professors, PAS, residents en el col·legi major Rector Peset, persones pertanyents a institucions que han signat un conveni amb la Universitat i membres del col·lectiu Alumni UV.

  Alumnes estudiant

  Biblioteques obertes 24 hores

  27/04/16

  La Biblioteca de Ciències Socials, sols planta -1 (Campus Tarongers), la Biblioteca d'Humanitats (Campus Blasco Ibáñez) i la Biblioteca de Ciències (Campus Burjassot) estaran obertes 24 hores des del dilluns 16 de maig a les 8.15 hores fins al divendres 8 de juliol a les 21.00 hores. Durant les hores d’obertura extraordinària sols es podran consultar els fons disponibles en les sales obertes i no es prestarà cap altre servei. Per accedir a les biblioteques en aquest període, els usuaris s'identificaran amb la targeta universitària o qualsevol document que els acredite com a membres de la Universitat. Es podrà demanar el DNI per a comprovar que l'usuari és el propietari de la targeta. Usuaris: Estudiants, professors, PAS, residents en el col·legi major Rector Peset, persones pertanyents a institucions que han signat un conveni amb la Universitat i membres del col·lectiu Alumni UV.

   Llibres-e

   No està el llibre en la prestatgeria? Pot ser que estiga en format electrònic

   25/04/16

   Atents als logos de e-books en les sales de les biblioteques, indiquen llibres-e! Si el llibre no està en la prestatgeria utilitza el codi QR per a accedir al text complet o troba-ho en el catàleg.

    Bibliotecas d'Humanitats

    Biblioteca d'Humanitats oberta caps de setmana

    22/04/16

    La Biblioteca d'Humanitats "Joan Reglà" obrirà els dissabtes i diumenges 30 d'abril - 1 de maig, 7 - 8 i 14 -15 de maig de 9:00 a 21:00 hores.

     Taules Biblioteca Humanitats

     Nou mobiliari per a treballs en grup en la Biblioteca d'Humanitats

     23/03/16

     Per tal de facilitar el treball en grup a la sala 3 de la Biblioteca d'Humanitats s'han canviat les taules rectangulars per altres circulars. Recordeu que en aquesta sala es pot parlar moderadament per a fer treballs en grups i disposeu de tres cabines de treball en grup a la sala 17.

      Foto: stvr Flickr

      Calendari Falles i Setmana Santa

      04/03/16

      Durant la setmana de Falles, les biblioteques romandran tancades del 15 al 20 de març excepte la sala Thesaurus (edifici La Nau) que estarà oberta en aquest horari : del 15 al 17 de març de 8:00 a 21:30 hores; 18 de març de 8:00 a 15:00 hores; 19 i 20 de març de 9:00 a 14: 00 hores. Horari de Setmana Santa i Pasqua, obriu l'enllaç.

      Open Aire

      Saps què és l'Accés Obert?

      03/03/16

      La Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT) presenta un vídeo divulgatiu en el qual el finalista del concurs de monòlegs científics Famelab España, Aitor Menta, explica què es l'Open Access i l'obligatorietat de dipositar els resultats d'investigació financiats amb diners públics en Accés Obert.

       
       
      Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord