• .
 • .
 • .
 • .
 • .
 • .
Campus de Burjassot

Dia del patró

24/10/16

Amb motiu de la celebració del dia del patró en tots els campus de la Universitat de València, les biblioteques romandran tancades des del dissabte 29 d’octubre fins al dimarts 1 de novembre. Estaran obertes la biblioteca del Jardí Botànic i la sala d’estudi Thesaurus a l’edifici de La Nau en el seu horari habitual.

  Prestageries

  Biblioteca Dipòsit

  24/10/16

  Amb motiu de les obres que es realitzaran a la Biblioteca Dipòsit, i que duraran aproximadament uns dos mesos (novembre i desembre), les reserves fetes podran sofrir algun retard. Disculpeu les molèsties.

   Mapa de la Guerra Civil

   Nous mapes de la Guerra Civil digitalitzats

   07/10/16

   Amb la incorporació de 63 noves peces, la col·lecció de mapes de la guerra civil de la Universitat de València digitalitzats a RODERIC arriba als 208 exemplars, la pràctica totalitat d’aquest material, dipositat a la Cartoteca de la Universitat. Malgrat que hi ha mapes de molts llocs d’Espanya i de diverses escales, les zones geogràfiques que abasta la nostra col·lecció són d’algunes de les principals zones de combat: els encontorns de Madrid a escala 1:10.000, la província de Castelló a escala 1:25.000, en cartografia republicana, i Catalunya a escala 1:50.000 en cartografia franquista. En quant al número de mapes per bàndols, 170 fulls varen ser publicats pel bàndol republicà, i 38 pel franquista. Amb la digitalització d’aquest fons i de l’altra col·lecció de mapes referida sobre tot a l’àmbit valencià, també de la Cartoteca, la Universitat de València, a través del seu repositori RODERIC ofereix una de les col·leccions de cartografia digitalitzada més importants d’una universitat espanyola. A partir de l’1 de novembre, la Cartoteca mostrarà en una exposició alguns d’aquests mapes, amb la finalitat de difondre aquesta important col·lecció patrimonial de la Universitat de València. Més informació: roderic@uv.es o: +34 963 983 359.

    Llibres-e

    Selecciona entre més de 8000 llibres online per a la col·lecció de la biblioteca

    23/09/16

    Durant l'any 2016 tenim accés a la col·lecció de llibres electrònics de Wiley. Als llibres, que inclouen matèries com Ciències Bàsiques, Matemàtiques, Química i Enginyeria química, Economia i Empresa. En desembre, seleccionarem, amb la vostra ajuda, els llibres que volem comprar de forma definitiva. Selecciona els llibres que t'interessen i sol·licita la seua compra a la biblioteca a l'adreça revistas@uv.es

    eduroam

    Connecta't a la xarxa wifi de la Universitat

    12/09/16

    Connecta't ja a la xarxa wifi de la Universitat des dels teus dispositius mòbils amb Eduroam

    Biblioteca Històrica

    Biblioteca Històrica tancada

    08/09/16

    La Biblioteca Històrica romandrà tancada del 9 al 24 de setembre per reestructuració dels seus fons. Disculpeu les molèsties.

     Biblioteques tancades per obertura del curs 2016/2017

     06/09/16

     El divendres 9 de setembre se celebra l'obertura del curs 2016/2017 a la Universitat de València. Les biblioteques romandran tancades el divendres 9 i el dissabte 10 de setembre, excepte la sala d'estudi Thesaurus (edifici La Nau) que estarà oberta divendres a partir de les 16.00 hores i dissabte i diumenge en el seu horari habitual.

       
       
      Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies