• .
 • .
 • .
 • .
 • .
 • .
Alumnes estudiant a la biblioteca

22/04/15

Biblioteques obertes 24 hores

La Biblioteca de Ciències Socials, sols planta -1 (Campus Tarongers), la Biblioteca d'Humanitats (Campus Blasco Ibáñez) i la Biblioteca de Ciències (Campus Burjassot) estaran obertes 24 hores des del dissabte 16 de maig a les 9.00 hores fins al 10 de juliol a les 21.00 hores. La biblioteca d'Humanitats romandrà tancada el 23 de maig, des de les 14.00 h, fins al 25 de maig a les 8.15 h per ser col·legi electoral.

[Llegir més]

  Cartell conferències

  15/04/15

  Publica la teua recerca amb...conferències a la Universitat Politècnica de València

  Amb la finalitat d'ajudar el personal investigador a publicar articles o llibres en les principals editorials científiques, la Biblioteca de la Universitat Politècnica de València ha organitzat un cicle de conferències titulat "Publica la teua recerca amb..." En aquest cicle es comptarà amb les tres principals editorials científiques a nivell internacional: Elsevier, Springer i Wiley.

  [Llegir més]

  Biblioteca d'Humanitats

  14/04/15

  Biblioteca d'Humanitats oberta caps de setmana

  La Biblioteca d'Humanitats "Joan Reglà" estarà oberta els caps de setmana del 18-19 i 25-26 d'abril i 1-2-3 i 9-10 de maig de 9:00 a 21:00 hores.

  [Llegir més]

   Cartell Bagaria

   02/04/15

   Superem els 5000 documents en Somni

   La col·lecció Somni, que té com a objectiu la conservació, la consulta i la difusió del valuós patrimoni bibliogràfic conservat en la Biblioteca Històrica, ha arribat als 5000 documents digitalitzats i és la nostra segona col·lecció quant a volum. En ella pots trobar manuscrits medievals i incunables que únicament posseeix la Universitat de València, així com primeres edicions d'obres de Darwin, la col·lecció de Gojos, cartells procedents de la Guerra Civil i una àmplia col·lecció d'impresos publicats entre els segles XVI i XX. També pots descobrir bells gravats i exlibris de les obres accedint al quadre de classificació. Anima't a entrar en Somni.

   Revistes open acces RSC

   30/03/15

   Publica en Open Acces (OA) en les revistes de la Royal Society of Chemistry de forma gratuïta

   El Servei de Biblioteques ofereix als investigadors de la Universitat la possibilitat de publicar en les revistes d'accés obert de la RSC de forma gratuïta gràcies a la nostra subscripció a RSC Gold. Si tens un article acceptat per a la publicació en la RSC i estàs interessat en publicar-ho en obert contacta amb el Servei de Biblioteques a través d'aquest correu-e: revistas@uv.es

   Biblioteca d'Humanitats

   27/03/15

   Horari Setmana Santa i Pasqua

   La Biblioteca d'Humanitats "Joan Reglà" romandrà oberta del 7 al 10 d'abril de 8:30 a 21:00 hores. A més, la sala d'estudi Thesaurus estarà oberta tots els dies excepte els dilluns 6 i 13 d'abril. La resta de biblioteques estaran tancades.

   Classics a la Nau

   23/03/15

   Torna Clàssics a la Nau, els dijous 26 de març

   El pròxim 26 de març torna "Clàssics a La Nau". A les 19:00 h. a l’Aula Magna del edifici LA NAU Centre Cultural de la Universitat de València tindrà lloc la conferència de Vicent Garcia Peris “Una aproximació a la traducció corellana de la Vita Christi de Ludolf de Saxònia.” L'entrada és lliure.

    
    
   Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord