13 ors, 5 plates i 1 bronze per a la UV en els autonòmics d’aquesta setmana

  • 31 de març de 2017
 
Esport universitari

Aquesta ha sigut una setmana intensa per a l’esport universitari. La competició autonòmica, que ha acaparat l’atenció de les universitats valencianes durant els últims set dies, es va saldar ahir en les disciplines de karate, escalada, tir amb arc i goalball. La Universitat de València va aconseguir un bon medaller amb 13 ors, 5 plates i 1 bronze.

Els xics i les xiques d’Arturo Olmedo, seleccionador de karate, van triomfar tornant victoriosos amb 9 ors en el seu palmarés –tot un rècord– després de competir en 15 categories diferents. “Una vegada més hem quedat primers en el medaller malgrat les baixes amb les quals comptàvem, i ara quasi doblegant en punts al segon, que ha estat la Politècnica”, va dir.

En escalada, els de Mónica Sánchez es van enfrontar a una jornada de “molt nivell”, i davant l’exigència d’unes “vies dures” es van quedar amb la plata per equips i en categoria femenina, si bé en masculí sí van poder amb l’or. Va vèncer la Universitat d’Alacant, a la qual Sánchez va reconéixer el “mèrit”.

En tir amb arc, que va tindre lloc en les instal•lacions del Campus dels Tarongers, la Universitat de València va aconseguir dos ors, en arc femení i en arc compost masculí; una plata per equips; i un bronze en arc nu, que únicament es va competir amb la categoria masculina.

En esport adaptat, es va jugar aquesta setmana el CADU de goalball, on la Universitat va guanyar l’or en la categoria masculina, i la plata en la femenina i per equips.