L’alerta al Campus d’Ontinyent de la Universitat de València passa a nivell 0

 

Després de les operacions realitzades pels serveis tècnics de la Universitat de València al Campus d’Ontinyent i supervisades pel vicerector d’Economia i Infraestructures Justo Herrera (qui s’ha reunit hui a Ontinyent amb responsables del centre, autoritats locals i tècnics de la UV) el Comitè d’Emergències de la Universitat de València ha resolt canviar l’estat d’alerta del 2 al 0.

Aquest matí ha tingut lloc una reunió en la que el vicerector Justo Herrera, responsables del centre, el regidor d’Educació de l’Ajuntament d’Ontinyent Oscar Borrell, la cap de servei de manteniment Rosa Mochales, el director de seguretat de la Universitat Jesús Ibáñez, la tècnica de prevenció de la Universitat Montse Martínez, i persones encarregades del manteniment del centre han acordat, vistes les previsions meteorològiques i avaluats els efectes de la DANA a aquest campus:

CANVIAR L’ESTAT D’ALERTA AL CAMPUS D’ONTINYENT DE 2 A 0.

Aquesta variació de la situació implica que, des de les 00.00 h de demà 17 de setembre, el Campus d’Ontinyent de la Universitat de València reprèn la seua activitat ordinària i el seu aulari estarà operatiu.

Pot visualitzar en qualsevol moment el nivell d’emergència declarat a la Universitat de València seguint aquest enllaç: www.uv.es/rectorat/emergencies/nivell.pdf

La Universitat de València informarà la comunitat universitària del nivell d’emergència a la institució així com de les mesures adoptades a través de la pàgina web, del correu electrònic institucional i dels perfils oficials de la Universitat de València a Twitter, Facebook i Instagram i l’aplicació per a dispositius mòbils de la Universitat, disponible per a iOS i Android.

Arxivat en:
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies