Arranca la Setmana Internacional de la UV

  • Gabinet de la Rectora
  • 9 de novembre de 2020
 
Arranca la Setmana Internacional de la UV

Entre aquest dilluns 9 i el divendres 13 de novembre, en línia, se celebra la XVIII edició de la Setmana Internacional: un ampli ventall d’activitats informatives sobre totes les opcions de mobilitat que la Universitat de València posa a l’abast del seu estudiant per al pròxim curs 2021-2022.

La Universitat de València destaca per la seua dimensió internacional, essent cada any una de les quatre primeres universitats d’Europa tant en enviament com en recepció d’estudiants internacionals.

Aquestes dimensions són possibles com a conseqüència de la política d’internacionalització de la Universitat de València que es basa, d’una banda, en una important  i atractiva oferta de places Erasmus, d’altra banda, en una extensa xarxa de convenis que supera els mil acords de col·laboració amb universitats dels cinc continents i, finalment, en el prestigi de la Universitat de València com a institució universitària destacada en els rànquings internacionals més rellevants i prestigiosos.

Per informar sobre totes les possibilitats d’internacionalització, la Universitat de València celebra, cada any, una Setmana Internacional.

Enguany té lloc la 18 edició d’aquest conjunt d’activitats informatives que està caracteritzada per les mesures de prevenció front a la COVID-19, per eixe motiu totes les activitats es realitzaran en línia.

Des del dilluns dia 9 de novembre està disponible en la web del Servei de Relacions Internacionals de la Universitat la presentació del Programa Erasmus Estudis, del Programa Internacional i una Guia ràpida per a la mobilitat en el curs 2021-2022 que es pot consultar seguint aquest enllaç: https://links.uv.es/NHtO7sD

Entre les activitats planificades per a la Setmana Internacional d’enguany, que se celebra entre els dies 9 de novembre i el divendres 13 de novembre, es troben sessions informatives sobre el programa Erasmus Estudis de Grau, per cadascuna de les Facultats i Escola de la Universitat.

També s’inclou una sessió informativa sobre el programa Erasmus Pràctiques i el Programa Internacional, així com una sessió informativa sobre Mobilitat Inclusiva.

La Setmana Internacional comença amb una sessió informativa sobre el programa FORTHEM, que agrupa diferents universitats europees, entre elles la Universitat de València, i que obri nombroses vies d’internacionalització en un programa únic aprovat per la Unió Europea.

Pots accedir a tota la programació de la Setmana Internacional a través d’aquest enllaç: https://links.uv.es/L93Dcqm