Blasco Ibáñez va acollir la presentació de l'equip de ciclisme "Hyundai Koryocar team de paracycling"

  • 12 de gener de 2017
 
Blasco Ibáñez va acollir la presentació de l'equip de ciclisme

Les instal·lacions del campus de Blasco Ibáñez de la Universitat de València van acollir la presentació de l'equip de ciclisme "Hyundai Koryocar team de paracycling". Rosana López i Maurici Ekchard, alumnes de la Universitat de València i pertanyents a la Càtedra Divina Pastora d'Esport Adaptat Universitat de València formen part de l'equip al costat de: Noelia Murla (pilot de Rosana), Daniel Miñana, Ricardo Ten, José Luís Agapito, Modest Pascual, Miguel Ángel Arroyo i Toni Tauler (pilot de Miguel Ángel Arroyo).

D'acord amb les declaracions del director esportiu de l'equip de per ciclisme, Eloy Izquierdo, entre els objectius esportius de l'equip per a aquesta temporada hi ha els campionats d'Espanya tant de pista com de carretera i l'assistència a dues proves internacionals.

D'altra banda, Maurici està preparant el mundial de pista que es disputarà el proper mes de març i al qual aspira ser seleccionat.

En paraules de Pau Estrela, mànager general de l'equip Hyunday Koryocar team de paracycling, és una satisfacció poder comptar amb aquest grup de ciclistes. Tenim una especial il·lusió a posar en marxa aquest projecte. Rosa Laparra, gerent de la Fundació Divina Pastora i vocal de la Càtedra, assenyalava que està molt satisfeta amb un projecte que destaca pel seu valor inclusiu, l'esperit d'equip i de cooperació per assolir un objectiu comú