Carlos Esplugues ingressa al Claustre de la Universidad de Vigo com a professor honorífic

  • Gabinet de Premsa
  • 24 de juliol de 2019
 
Carlos Esplugues.

El catedràtic de Dret Internacional Privat de la Universitat de València Carlos Esplugues ha ingressat al Claustre de professors de la Universidad de Vigo com a professor honorífic. Es tracta del primer catedràtic de l’esmentada matèria que s’incorpora al Claustre de Vigo.

L’acte acadèmic va celebrar-se el passat 19 de juliol, i en ell es van reconèixer els mèrits acadèmics, d’investigació i de gestió en l’àmbit nacional i en l’internacional.

Carlos Esplugues és membre del grup MedArbValencia i director del Màster en Dret, Empresa i Justícia. Entre 2013 i 2017 va ser president de l’AEPDIRI (Asociación Española de Profesores de Derecho Internacional y Relaciones Internacionales). El 2016, va ser convidat a participar com a expert en el ‘workshop’ sobre la posada en pràctica de la Directiva sobre Mediació de la Unió Europea, celebrada en el Parlament Europeu.

El professor Esplugues és Master in Law per la Harvard Law School, i Master of Sciences in Law per l’Edinburgh University. És autor de quasi dos centenars de publicacions en l'àmbit del Dret Internacional Privat. Regularment és convidat en diverses universitats d'Europa, Amèrica i Àsia.

Arxivat en: Estudis