La Càtedra DEBLANC convoca ajudes al millor projecte de recerca

  • 9 de juliol de 2019
 
La Càtedra DEBLANC convoca ajudes al millor projecte de recerca

Ja s'ha publicat la Resolució 18 de juny de 2019, de la vicerectora d'Innovació i Transferència de la Universitat de València, per la qual es convoca la II edició per a la concessió d'ajudes al millor projecte de recerca relacionat amb l'aplicació de metodologies estadístiques, econòmiques i d'aprenentatge automàtic per a la detecció de delictes financers i blanqueig de capitals, atorgades per la Càtedra DEBLANC en conveni amb la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública.

Podran ser beneficiaris de les ajudes de la II Edició d'Ajudes de Recerca de Càtedra DEBLANC-Universitat de València qualsevol investigador o equip de recerca integrat en tot o en part per investigadors situats en centres de recerca de la Comunitat Valenciana. El/la investigador/a principal haurà de tindre la categoria de doctor.

En la valoració dels projectes es tindran en compte els següents factors:

  • Experiència del sol·licitant i/o de l'equip de recerca en el tema. Fins a 20 punts.
  • Innovació. Fins a 20 punts.
  • Qualitat cientificotècnica de la metodologia del treball. Fins a 30 punts.
  • Viabilitat, aplicabilitat i potencial impacte social de les solucions proposades. Fins a 20 punts.
  • Integració de la Càtedra DEBLANC com a col·laboradora en el projecte de recerca sense que açò supose relació contractual amb la institució investigadora. Fins a 10 punts.

El projecte seleccionat rebrà una ajuda de 6.000 €. L'ajuda serà atorgada a l'investigador principal i s'abonarà a la institució a la qual aquest estiga adscrit i on la recerca es duga a terme pel finançament d’aquesta. El termini de presentació de sol·licituds començarà l'endemà de la publicació de l'extracte d'aquesta convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) i romandrà obert fins al 19 de juliol.

Més informació a l'enllaç.

Arxivat en: