CEU Orientació: Violeta Feliciano i Eduardo Gil, de la UCAM, s’emporten l’or en esprint i mitja distància

  • Gabinet de Premsa
  • 8 de maig de 2019
 
Imatge de la prova d'orientació.
Imatge de la prova d'orientació.

El Campionat d’Espanya Universitari d’Orientació va arrancar aquest dimarts amb la prova d’esprint i aquest dimecres ha començat amb la prova de mitja distància. La competició l’organitza la Universitat de València, els dies 6, 7 i 8 de maig, a Ares dels Oms (València) i el terme municipal de Titaigües.

La prova semiurbana d’esprint va tancar amb el triomf de Violeta Feliciano i Eduardo Gil, ambdós esportistes de la UCAM, que s’imposaven en ambdues categories. La segona posició en femení va ser per a Ana Isabel Toledo, de la UCAM, i el tercer lloc per a Laura Baus, de la UAB. En categoria masculina, la plata va ser per a Antonio Martínez, de la UCAM, i el bronze per a Álvaro Casado, de la UCM.

La segona jornada del campionat va arrancar amb la prova de mitja distància, que va repetir primeres posicions, amb l’or dels esportistes de la UCAM, Violeta Feliciano i Eduardo Gil. En classificació femenina, el podi el van completar dues corredores més de la UCAM, amb la plata de María Soriano i el bronze de Rosa Sánchez. En masculí, el segon lloc va ser d’Antonio Martínez, de la UCAM, i Álvaro Casado, de la UCM, va pujar al tercer nivell del podi.

 

Orientació de precisió (trail-O)

Durant la vesprada d’aquest dimarts s’ha disputat la competició d’orientació de precisió i aquest dimecres té lloc la prova de llarga distància.

Tots els resultats es poden consultar a la web oficial del CEU:

https://www.ceuscv2019.com/uv-orientacion