Claustre Obert debat hui sobre economia ‘gig’ a La Nau

  • 28 de febrer de 2017
 
Economía

‘Economia gig Col·laborativa, submergida o tendència?’ és el tema de la taula redona que se celebra hui dimarts, dia 28 de febrer, a les 19 hores a l’Aula Magna del Centre Cultural La Nau, en el marc del cicle ‘Claustre Obert’, organitzat conjuntament per la Universitat de València i el diari ‘Levante-EMV’. L’entrada és lliure i limitada a la capacitat del recinte.

Experts de l’àmbit universitari, jurídic i dels nous models de negoci debatran sobre les formes d’economia sorgides del nou entorn tecnològic.

Fenòmens, com ara, el lloguer de vacances en habitatges que fan la competència als hotels; o de plataformes que posen en contacte a passatgers amb conductors per realitzar desplaçaments curts, ha posat de manifest com els nous models de negoci estan qüestionant els sectors tradicionals. I també el seu impacte sobre el factor humà, amb noves tipologies de contractació i properes a la precarietat.

La taula redona estarà integrada per Francisco González Castilla, president de la Comissió de Defensa de la Competència de la C. Valenciana; Manuel Giner, soci fundador de la plataforma de lloguer d’apartaments turístics Muchosol; Amparo Cervera, catedràtica de Màrqueting de la Universitat i investigadora; José Luis Monzón, director de l’IES de la Universitat de València i vocal de la nova junta de Col·legi d’Economistes, i Alberto Aznar, advocat del despatx Pedrós Advocats i especialista en el cas de la plataforma de transport blablacar.

L’arxiu audiovisual amb l’enregistrament d’aquesta conferència es pot consultar amb posterioritat al Canal Cultura de la Televisió de la Universitat (http://mediauni.uv.es).