Comença la sensibilització per a la donació de sang

  • Servei d'Informació i Dinamització - Blasco Ibáñez
  • 25 de febrer de 2019
 
Estudiants promotors de la donació de sang 2019 en la fase de sensibilització.
Els estudiants promotors inicien la fase de sensibilització de la donació de sang.

El Servei d’Informació i Dinamització dels Estudiants (Sedi), amb la col·laboració del Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana, ha engegat, per cinquè any consecutiu, la campanya de sensibilització de donació de sang a la Universitat de València de la mà de l’estudiantat promotor.

La inscripció dels estudiants és gratuïta i voluntària i inclou tres fases: la primera, de formació, a càrrec del Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana; la segona, de participació, on l'estudiantat es reparteix en diferents punts d'informació pels campus de la Universitat; i la tercera, de col·laboració directa per a la promoció de la donació de sang el dia assignat. Prop d’un centenar d’estudiants de la Universitat de València participaran en aquesta iniciativa que pretén convidar i informar com més gent millor, de la importància de la donació de sang. Les facultats d’Infermeria, Psicologia i Dret són les tres que més estudiants han inscrit.

Del 25 de febrer a l’1 de març, els vianants que passegen pels campus podran apropar-se als punts d’informació que s’instal·laran als carrers, assenyalats amb una banderola que visibilitzarà la campanya amb el lema «Dóna sang, dóna vida». La tasca dels estudiants col·laboradors és informar i sensibilitzar sobre la donació i desmuntar mites i falses pors que puguen tenir les persones que s’hi acosten. Aquesta fase de difusió i sensibilització és fonamental per a tenir èxit en la tercera i última etapa, la donació de sang, que està prevista per als dies 5, 6 i 7 de març, als campus dels Tarongers, Burjassot i Blasco Ibáñez, respectivament.

L’estudiantat que hi col·labora i assisteix a les tres accions del programa rep un crèdit ECTS per participació.

Més informació:

Arxivat en: Voluntariat