Concert de Cifu en el Rector Peset per a presentar el seu nou disc

  • Gabinet de Premsa
  • 8 de febrer de 2018
 
Cifu

El Col·legi Major Rector Peset va acollir la presentació del nou disc del cantautor valencià Cifu.

La Sala de la Muralla és l’espai on Sergio Cifuentes Cifu (València, 1979) farà un repàs per la seua discografia i especialment pel seu tercer disc ‘CIFU’ recentment publicat. No deixarà de banda les anteriors produccions discogràfiques ‘De Fiera en Fiera’ en 2013 i ‘La otra acera de la luna’ en 2015, els dos produïts pel músic i productor valencià Ricardo Esteve i els tres auto-editats.

En aquesta ocasió, el cantautor estarà acompanyat a la guitarra per Ricardo Esteve, a la bateria per Jesús Gimeno i a les veus per Leya. En l´escenari es podran veure també convidades de luxe com la cantaora de flamenc Isabel Julve, la rapera TESA i la veu del pop en valencià Mireia Vives. 

Aquest tercer treball ha estat gravat a La Nau Estudis (Alcàsser) per Hugo Iglesias i produït per ell mateix, on l´autor ha retrobat les seues arrels en el rock urbà. Poesia en valencià i castellà que recorda als millors Rosendo, Manolo Tena o Extremoduro. Però, amb el seu segell personal que l´ha portat a tindre un espai consolidat a l´escena musical actual. El raper Charly Efe i Mireia Vives, a més de les veus femenines de la Coral de ‘La Lírica’ de Silla, es compten com a col·laboracions a aquest tercer disc.

El Col·legi Major Rector Peset de la Universitat de València, ha programat aquest concert amb la intenció d’ampliar les seues propostes musicals i complementar altres generes com el cicle de Joves Intèrprets que programa habitualment al llarg de l’any.