Continua la programació dels Concerts de Primavera de l´Aula de Música de la Universitat de València

  • Àrea d'Activitats Musicals
  • 16 d’abril de 2019
 
Interpretació de duet a la Capella de la Sapiència

La programació musical de primavera de la Universitat, organitzada per l’Aula de Música, començava el passat 3 d’abril al Centre Cultural La Nau amb un duo de clarinet i piano.

Al llarg dels pròxims tres mesos se celebraran 15 concerts, la majoria dels quals començaran a les 19.30 hores i tindran lloc als següents espais de la Universitat de València: la Capella de la Sapiència del Centre Cultural La Nau, el Col·legi Major Rector Peset i el Jardí Botànic.

Aquesta vesprada, a partir de les 18.30 hores, en l'Aula Seminari de La Nau, tindrà lloc la presentació de la Unitat Didàctica Matilde Salvador, on participaran Roberto Garcia, Judit Gual, Susanna Marín i Joaquim Montañés. Així mateix, la Sala de la Muralla del Rector Peset acollirà el concert de Josep Ribera (violí) i Elisabeth Sirante (piano) com a part del cicle de Joves Intèrprets.

Entre els concerts programats per a aquest trimestre destaca l’activitat “Música en família”, proposta per a acostar la interpretació musical a públics de totes les edats, amb el concert del Cor Universitari Sant Yago, dirigit per Pau de Luis i Alba. Serà diumenge 26 de maig a l’Auditori Joan Plaça del Botànic.

A més, els programes dissenyats per als concerts de música de cambra continuen seguint una línia de suport a la música valenciana, amb una presència majoritària d’intèrprets valencians. És el cas de Marta Estal Vera, que tornarà a col·laborar amb la Universitat amb el seu concert de dimarts 4 de juny a la Sala de la Muralla del Rector Peset, on estarà acompanyada per la pianista Elisabeth Sirante.

L’objectiu d’aquest cicle és el d’intentar acostar la música tant a la comunitat universitària com a la societat en general, a més de recuperar els autors clàssics. Dimecres 19 de juny el cicle Música a la Capella clourà el programa a la Capella de la Sapiència de La Nau amb el trio format per Àngela Edo i Javier Costa als violoncels i Kei Hikichi al piano.

Organitza aquesta activitat l’Aula de Música, amb la col·laboració de la Fundació General de la Universitat de València, la Unitat d’gualtat i l’Institut Valencià de Cultura.

L’entrada a aquests concerts és lliure fins a completar l’aforament de la sala.

Programació completa