L’equip de judo vol revalidar l’autonòmic a València

  • 17 de febrer de 2017
 
Imagen de la noticia

Amb l’objectiu de revalidar el campionat autonòmic, l’equip de judo de la Universitat de València, invicte en els últims anys, acudeix demà a la cita que reunirà totes les universitats de la Comunitat al pavelló municipal de Benimaclet. Les competicions individuals començaran a les 10:30 hores i seran disputades en la categoria absoluta o d’elit. Participaran els set pesos corresponents per categoria (masculina i femenina), a més d’esportistes en categoria de promoció.

Portem molt bon equip i representació en quasi tots els pesos i, encara que el nivell de competició és molt alt (la Comunitat Valenciana és de les primeres en resultats), confiem que obtindrem bastants primers llocs”, apunta Vicente Rochela, entrenador de l’equip de la Universitat de València.

El CADU de judo començarà i acabarà en la mateixa jornada. Primer es disputaran les eliminatòries (lligues per pesos) i, a continuació, les finals. “Els últims anys hem quedat primers per universitats, així que esperem repetir enguany: tenim plena confiança en tots els integrants de l’equip de la Universitat”, afirma Rochela.