La Facultat d’Economia lliura els premis extraordinaris i als millors expedients

 
Alumnat premiat pel bon expedient acadèmic
Alumnat premiat pel bon expedient acadèmic

La vicerectora d’Estudis de la Universitat de València, Isabel Vázquez, i el degà de la Facultat d’Economia, José Manuel Pastor, van lliurar aquest dijous (17) els premis als millors estudiants de l'àrea d'economia i empresa del curs 2016/17.

També va participar la vicedegana d’Estudis, Dolores Forés; el delegat d'Estudiants, Jesús Tierraseca; i per la professora triada pels estudiants com a padrina de la promoció, Mª Luisa Escriche. Així mateix, es van donar cita en el saló de graus de la seua facultat familiars i amics dels guardonats.

Alba Miñano, premi Extraordinari i Millor Expedient en el Grau d’Economia, va parlar en nom de tots els premiats i va posar l’accent en les persones i va animar als seus companys a enfocar la seua trajectòria professional treballant com a economistes per un món millor i més just. “És la nostra responsabilitat que l'educació que hem rebut gràcies a la contribució de punts es transforme en una eina per a acabar amb la desigualtat, amb la pobresa, amb la discriminació, amb les bretxes salarials i amb els sostres de cristall”, va afirmar l'estudiant.

Per la seua banda, la padrina Mª Luisa Escriche va destacar el premi que suposa per a qualsevol professor el comptar amb estudiants brillants i els va instar a escollir el seu futur allí on més gaudisquen, col·laborant a generar riquesa, però, abans de res, a redistribuir-la, perquè així és com avancen les millors societats.

Els discursos de la vicerectora, el degà i el delegat d'Estudiants van seguir la mateixa línia d'apostar per un comportament ètic, aplaudint l'esforç realitzat fins ara i el que sens dubte seguiran realitzant i destacant l'imprescindible paper de tots els que els han recolzat per a aconseguir aqueixa excel·lència, començant per les seues famílies i sense oblidar la institució educativa que els ha format.

En l'acte es va fer lliurament també del Premi al Millor Expedient en cadascun dels graus de la Facultat d’Economia. El Banc Santader, a través de la seua Càtedra de Finances Empresarials, patrocina el premi al millor expedient del Grau en ADE, mentre que el Col·legi d'Economistes de València (COEV) fa el propi amb el millor expedient del Grau en Economia, Air Nostrum amb el Grau en Turisme, Mapfre premia al millor expedient en el Grau de International Business i el Col·legi Oficial de Titulars Mercantils i Empresarials (COMEVA) al millor expedient del Grau en Finances i Comptabilitat.

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies