La Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació acull les I Jornades de Tendències en Recerca Educativa

  • Gabinet de Premsa
  • 2 de desembre de 2017
 
Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació.
Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació

L’enduriment dels criteris d’acreditació a cossos docents universitaris, conegut fa pocs dies, s’analitzà, entre d’altres qüestions, en les I Jornades de Tendències en Recerca Educativa. La iniciativa estava organitzada pel Departament d'Educació Comparada i Història de l'Educació de la Universitat de València, amb el suport de la Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació i el Doctorat en Educació.

En aquestes jornades, que tingueren lloc al saló de Graus de la facultat divendres dia 1 de desembre es tractaren temes relatius a la publicació en revistes d'alt impacte (en JCR i Scopus) de Ciències de l'Educació, així com les últimes tendències en recerca en aqueixa àrea de coneixement. Entre els ponents es troben editors d'algunes de les millors revistes d'educació espanyoles com Arturo Galán, director de Bordón. Revista de Pedagogía a; Josep M. Duart, editor del Journal of Educational Technology in Higher Education (Springer-UOC); Francisco Aliaga, editor de RELIEVE (UV), Marta Ruiz Corbella, editora d'Educació XXI (UNED) i José L. Hernández, editor de Espacio, Tiempo y Educación y de Foro de Educación (ambdues de la UVA).

Les jornades estaven obertes a professors, investigadors, alumnes de doctorat, personal investigador en formació, personal d'administració i serveis vinculat amb tasques de recerca, així com públic interessat en la temàtica.

L'activitat serà reconeguda com a activitat de formació per a l'alumnat de doctorat en Educació de la Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació.
 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies