La Facultat de Medicina i Odontologia lliura els premis extraordinaris i reconeixements al personal jubilat

  • Gabinet de la Rectora
  • 8 de maig de 2019
 
Alumnat premiat.
Alumnat premmiat.

La Facultat de Medicina i Odontologia de la Universitat de València ha lliurat aquest dimecres els Premis Extraordinaris 2017/2018, i Reconeixement i Agraïments als professors i personal d’administració i serveis jubilats el curs 2017/2018.

L’Aula Magna de la Facultat de Medicina de la Universitat de València ha acollit el lliurament dels Premis Extraordinaris a l’alumnat dels graus en Medicina i Odontologia, així com també s’ha reconegut i agraït als professors i personal d’administració i serveis jubilats durant l’any anterior la seua tasca i dedicació a la institució.

L’acte ha estat presidit per la rectora de la Universitat de València, Mª Vicenta Mestre, que ha estat acompanyada per el degà de la Facultat Francisco Javier Chorro Gascó, que han sigut els encarregats de lliurar els diplomes als guardonats i homenatjats.

Carmen Arveras Martínez, Marta Dafne Cabañero Navalón, Pascuál Ciscar Fernández, Vicente Benlloch Ripollés i Sonia Peñarrocha Oltra han sigut els guardonats del Grau de Medicina. Pel Grau d’Odontologia els guardonats i guardonades han sigut Beatriz Sanz Font i Alba Mormeneo Bayo.

Pascual Císcar i Alba Moreno, en representació dels estudiants de Medicina i Odontologia respectivament, han agraït a la Universitat, al professorat, amics i familiars el suport que els han oferit al llarg d’aquests cinc anys d’estudi permetent-los obtindré aquest reconeixement

A continuació, s’ha procedit a reconèixer els professors i personal d’administració i serveis jubilats. El Degà Francisco Javier Gascó ha agraït el treball i dedicació al llarg de tots aquest anys als professors Juan Francisco Ascaso Gimilio, Joaquín Donat Colomer, Roberto Hernández Marco i Antonio Iradi Casal, així com també ha destacat la important tasca que realitzen tots els treballadors i treballadores de la casa en pro de l’educació, la investigació i el coneixement.

Per la seua part, la rectora Mª Vicenta Mestre ha volgut donar l’enhorabona a l’alumnat guardonat animant-los a continuar ampliant coneixements i a seguir formant-se i els ha desitjat el millor en la nova etapa que comencen. Per altra banda, ha agraït al professorat jubilat la seua dedicació i la seua contribució a formar a l’alumnat i a fer créixer, dia rere dia, la Universitat.  

A l’acte també han assistit el vicerector d’Investigació, Carlos Hermenegildo; el secretari de la Facultat, Luís Aparicio; la vicedegana d’Odontologia, Mª Yolanda Giménez; la vicedegana d’Ordenació Acadèmica, Amparo Ruiz i la delegada de la Rectora per als Estudiants, Mercedes Elizalde.

Arxivat en: