Les Falleres Majors de València visiten la Universitat

  • Gabinet de la Rectora
  • 30 de novembre de 2018
 
Visita Falleres

La Fallera Major de València, Marina Civera, i la Fallera Major Infantil, Sara Larrazabal, acompanyades pel secretari de la Junta Central Fallera, Ramón Estellés, han sigut rebudes per la rectora de la Universitat, Mª Vicenta Mestre.

La rectora Mª Vicenta Mestre ha pogut parlar amb les màximes representants de les festes locals de la ciutat de València i conèixer de primera mà les seues impressions i emocions davant el gran repte que enceten l’any que ve com màximes figures de les Falles.

A més, es dona la situació que la Fallera Major Marina Civera va ser estudiant de la Facultat d’Odontologia de la Universitat de València, estudis que va finalitzar amb èxit el juliol passat.

Mª Vicenta Mestre també els ha volgut traslladat la invitació de poder fer una visita guiada a l’històric edifici de La Nau, seu original de la Universitat de València des de la seua fundació al 1499, i poder conèixer algunes de les emblemàtiques instal·lacions de La Nau com la seua biblioteca amb incunables centenaris.

La rectora els ha desitjat molta sort en el gran any que comencen i que compten amb el suport de la Universitat per a qualsevol necessitat que puguen tenir.

Arxivat en: Institucional