El II Congrés Internacional de l’Associació de Professors de Dret Processal analitza la dicotomia entre garanties i eficiència de la Justícia

  • Gabinet de Premsa
  • 6 de juny de 2019
 
Departament de Dret Processal.
Departament de Dret Processal.

La Universitat de València acull, els dies 6 i 7 de juny, el II Congrés Internacional de l’Associació de Professors de Dret Processal de les Universitats Espanyoles. Les sessions porten per títol genèric ‘Justícia: Garanties versus eficiència?’

L’obertura del congrés està prevista a les 16:30 d’aquest dijous, amb la presència de Gabriela Bravo, consellera de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques; Pilar de la Oliva, presidenta del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana; Javier Palao, degà de la Facultat de Dret de la Universitat de València; Fernando Jiménez, president de l’Associació de Professors de Dret Processal de les Universitats Espanyoles; i Rafael Bellido, director del congrés.

La conferència d’obertura serà impartida per Sorava Amram Mekki, catedràtica de Dret Processal, Université Paris Ouest - Nanterre La Défense, qui parlarà sobre ‘El procés civil entre les garanties i l’eficiència.

La sessió de clausura, a les 17 hores del divendres, estarà presidida per la rectora de la Universitat de València, Mavi Mestre.

El congrés està impulsat per l’Àrea de Processal de la Facultat de Dret de la Universitat de València, i en ell participen ponents nacionals i internacionals.

Més informació: