Inauguració de la sexta edició del Títol Propi d'Expert/a en Direcció Pública Local

  • Gabinet de la Rectora
  • 15 d’octubre de 2021
 
Inauguració de la sexta edició del Títol Propi d'Expert/a en Direcció Pública Local
Imatge de la inauguració

La vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra; l'Alcalde de València, Joan Ribó; la Secretària General de la Universitat de València, M. Elena Olmos; van inaugurar la sexta edició del Títol Propi d'Expert/a en Direcció Pública Local, organitzat per l'IDOCAL i l'Ajuntament de València i ofertat per ADEIT.

L'acte d'inauguració de la sisena edició del Curs Expert/a Universitari/a en Direcció Pública Local es va realitzar el 13 d'octubre amb l'assistència de Dª Mónica Oltra, Sr. Joan Ribó i Dª María Elena Olmos. Aquest títol propi organitzat pel IDOCAL en col·laboració amb l'Ajuntament de València forma part de l'ampli catàleg de títols de postgrau que ADEIT i la Universitat de València ofereixen per al curs 2021-2022. Aquest curs, codirigit per José Ramos (IDOCAL i Departament de Psicologia Social de la Facultat de Psicologia i Logopèdia) i Mila Ortíz (directora de Formació de l'Ajuntament de València) es dirigeix a personal amb funcions directives de l'Ajuntament de València, i pretén desenvolupar competències professionals avançades que els permeten liderar el procés de transformació de l'Administració Pública Local i la seua adaptació al. Nou entorn social, tecnològic i econòmic, per a gestionar amb eficàcia i eficiència i afrontar els problemes als quals s'enfronta, des de l'enfocament de la innovació, creativitat, lideratge i responsabilitat.

Les persones que han participat en les cinc edicions anteriors d'aquest curs, han implantat o estan fent-lo en l'actualitat prop de 250 Plans de Millora en una àmplia diversitat d'unitats, serveis i departaments de l'Ajuntament de València, amb un elevat impacte en l'optimització de les tasques i procediments de treball, que ha redundat en la millora de la qualitat de vida laboral del personal, en una millora dels serveis oferits a la ciutadania i en molts casos, amb una optimització dels recursos econòmics relacionats amb els serveis públics.

En l'acte d'inauguració, María Elena Olmos, Secretaria General de la Universitat, ha destacat la col·laboració entre les dues institucions públiques. Per part seua, Mónica Oltra, Vicepresidenta del Consell Valencià, ha assenyalat l'important paper de la formació del personal directiu en l'Administració Local per a aconseguir uns serveis públics que posen en el centre a les persones, per a aconseguir una societat més inclusiva. Finalment, l'Alcalde de la ciutat, Joan Ribó, ha subratllat l'impacte del curs en la formació directiva municipal, que ha contribuït notablement a la modernització de l'Administració Local per a oferir millors serveis al conjunt de la ciutadania.