Ja es pot consultar l’activitat de la Fundació General de la Universitat de València al 2017 a través de l'Informe Executiu online

  • 5 de novembre de 2018
 
Imatge d'un visitant a una de les exposicions acollides a La Nau al 2017

La Fundació General de la Universitat de València ha publicat al seu web l'Informe Executiu 2017, un resum de la seua Memòria d'Activitats Anual, lectura àgil i accessible de les més de mig centenar d’activitats realitzades i reflectides a l’informe anual que va presentar el passat mes de juliol. 

L’accés per a la consulta del document, publicat en bilingüe valencià, castellà i anglès, es troba en la pàgina web de la Fundació, donant resposta així als principis de transparència i bon govern de la institució.

En un breu quadríptic s’arrepleguen de manera molt visual i dinàmica les dades i xifres més rellevants dels programes i projectes desenvolupats per la Fundació al 2017. Un total de 687 activitats en matèria de cultura i formació, serveis universitaris, i solidaritat, les tres grans àrees que formen la seua estructura organitzativa.

En el capítol cultural i formatiu s’han acollit un total de 20 exposicions, 87 concerts i recitals 63 representacions teatrals i de dansa, 81 cursos i tallers, així com 9.422 persones assistents a les visites guiades organitzades pel voluntariat cultural. Destaca la tasca de la Col·lecció Martínez Guerricabeitia en la gestió i difusió de la col·lecció d’art contemporani de la Universitat, així com la cita anual de l’estiu amb la música al festival ‘Serenates a La Nau’, al claustre de l’edifici històric de la Universitat.

A la secció d’Arts Escèniques destaquen la producció de l’adaptació de ‘Twelve Angry Men’ de Reginald Rose i l’estrena d’‘Un Dubte Raonable’, a càrrec d’ASSAIG (Grup de Teatre de la Universitat de València). A més, s’ha desenvolupat notablement el projecte teatral Erasmus+ Scene Network, xarxa liderada per la Fundació, amb la celebració de l’Erasmus Scene European Festival a La Nau al mes de maig.

Nombrosa ha sigut igualment l’activitat del col·lectiu Alumni UV, format per prop de 2.000 persones, amb 80 activitats entre eixides culturals, reunions del Club de Lectura tallers i xarrades.

En l’apartat de formació, el Centre Internacional de Gandia ha celebrat en 2017 la 34a edició de la Universitat d’Estiu amb una desena de cursos, tres tallers i una matrícula de 400 persones, a més dels seus tradicionals cursos, tallers i Universitat dels Majors.

En la seua vessant de servei a la Universitat, la Fundació ha prestat servei a 1.065 estudiantes i estudiants a través de la Unitat per a la Integració de Persones amb Discapacitat, a 83 PDI i 13 PAS. Per la seua banda, l’Observatori d’Inserció Professional i Assessorament Laboral-OPAL ha aconseguit la inserció de 130 titulades i titulats mitjançant l’Agència de Col·locació/Borsa d’Ocupació i el Panell d’Ofertes, i la de 40 persones amb discapacitat dins del programa ‘Talent i Capacitat a la Universitat’

Finalment, la Fundació General de la Universitat dedica un important esforç a temes solidaris a través de la seua Àrea de Cooperació, treballant en aspectes formatius, de recerca, documentals i de sensibilització; també des del Centre Universitari de Diagnòstic i Atenció Primerenca (CUDAP), a través dels seus programes d’acollida, avaluació i diagnòstic i atenció terapèutica.

Més informació:

Arxivat en: