Jornada sobre emprenedoria en cooperativa a Gandia

  • UVGandia
  • 19 d’abril de 2021
 
Imagen de la noticia

Divendres 23 d'abril el Centre Internacional de Gandia acull la jornada "Emprenedoria en cooperativa" organitzada per l'Aula Empresocial de la UV i el suport de la Diputació de València. La inscripció es gratuita i cal formalitzar-la emplenant el formulari habilitat.

La jornada emprenedoria en cooperativa, s'ha realitzat a Gandia al llarg del matí del divendres 23 d'abril i sorgeix amb l'objectiu de donar a conèixer la fórmula d'emprenedoria en cooperatives entre els joves. Durant tot el matí, s'abordaran els aspectes conceptuals i de funcionament de les cooperatives, així com a la forma de constitució i gestió, indicant els avantatges del model social.

A les 9.15h s'ha iniciat la primera part del seminari on es presenta l'acció formativa i els avantatges d'emprendre en cooperativa, a través d'una breu conferència de la Directora de l'Aulaempresocial, Pilar Alguacil. A continuació, s'ha introduit al participant en el que és una cooperativa i l'emprenedoria en cooperativa, a través de dues xerrades temàtiques, la primera a càrrec de  José Albors de FEVECTA (Federació Valenciana de Cooperatives de Treball Associat) qui ha parlat sobre "Què és una cooperativa" i la segona a càrrec d' Alicia Mas, professora de Direcció d'empreses de la Universitat de València qui tractà d'explicar "Com emprendre en una cooperativa".

Mentre, la segona part d'aquesta jornada va tenir una vessant més pràctica on es es presentà l'experiència de Rodant Cooperativa i es realitzà una experiència amb Kahoot. 

La jornada estava dirigida fonamentalment a estudiants/professors de Batxillerat o de cicles formatius i la inscripció es pot realitzar emplenant el següent formulari

Aquesta jornada fou organitzada per l'aulaempresocial i UVempren amb el patrocini de la Diputació de València i Divalterra

 

Imatges: