Lliurament dels diplomes de la 17a edició de La Nau Gran

  • Gabinet de la Rectora
  • 29 de novembre de 2018
 
Lliurament diplomes Nau Gran

234 participants del programa formatiu per a majors La Nau Gran han rebut els diplomes acreditatius en un acte a La Nau presidit per la rectora de la Universitat, Mª Vicenta Mestre, el padrí de l’actual promoció i anterior rector de la Universitat, Esteban Morcillo; del vicerector de Cultura i Esport, Antonio Ariño; i l’estudiant representat de la promoció, Tessa Vilaroig.

Els 234 estudiants de La Nau Gran que han cursat amb aprofitament els tres cursos del seu itinerari entre 2015 i 2018 han rebut els corresponents diplomes acreditatius en un acte celebrat hui dijous al Paranimf de l’edifici de La Nau. Els itineraris són: Ciències de la Salut, Psicologia, Societat i Territori; Dret, Ciència Política i Criminologia; Ciències Socials i Econòmiques; Ciència i Tecnologia, Filosofia i Humanitats, Història, Història de l'Art i Llengua, Literatura i Comunicació.

 

La rectora Mª Vicenta Mestre ha volgut destacar ‘la il·lusió per continuar formant-vos i d’augmentar els vostres coneixements de tots i totes les participants de la Nau Gran, una iniciativa plenament consolidada i que any rere any no para de créixer’. Mestre ha recordat la importància de ‘la formació continua al llarg de la vida, perquè mai es deixa d’aprendre en tots els àmbits de la vida’.

L'anterior rector Esteban Morcillo ha agraït haver sigut escollit com a padrí d’aquesta promoció i ha apuntat que ‘l’emancipació intergeneracional i la cohesió social, que són característiques de la Nau Gran, és el treball que fa cada dia la Universitat com agent social de primer nivell’.

La Nau Gran és el programa de formació per a persones de la Universitat de València que va nàixer l’any 1999 i que ha mantingut el seu creixement continu amb milers de persones participants. Aquella aventura que començava amb 70 persones ha esdevingut una via oberta d’intercanvi intergeneracional, que arriba a totes les àrees de coneixement mentre respon a la necessitat social de formació al llarg de la vida. En el curs 2018/2019 el programa compta amb 1.418 alumnes matriculats en els diferents itineraris.

Compta amb onze itineraris formatius diferents, de tres cursos obligatoris i dos més de voluntaris cadascun. Està organitzat pel Servei d’Extensió Universitària que depèn del Vicerectorat de Cultura i Esport , i es realitza en col·laboració amb els diferents centres, serveis i instituts de la Universitat de València. L’únic requisit per a l’accés al programa és tindre 55 anys o més.

Imatges:

Arxivat en: La Nau Gran