Lliurament de diplomes als finalistes de la fase local de l’Olimpíada d’Economia

  • Gabinet de la Rectora
  • 3 d’octubre de 2018
 
Olimpiada Economia

L’acte s’ha celebrat a la Borsa de València i ha comptat amb la presència de la rectora de la Universitat, Mª Vicenta Mestre, del conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler, del president de la Borsa de València, Vicente Olmos, de la vicerectora de Recursos Digitals i Documentació de la Universitat Politècnica de València (UPV), Virginia Vega, i de la coordinadora de secundària de la Facultat d’Administració i Direcció d’Empreses (ADE) de la UPV, Mª Luisa Martí.

Un total de 10 estudiants i estudiantes han rebut el seu diploma acreditatiu com finalistes de la fase local de l'Olimpíada d'Economia. La fase local d’aquesta olimpíada està organitzada conjuntament per la Facultat d'Economia de la Universitat de València i la Facultat d'ADE de la Universitat Politècnica de València i compta amb el patrocini de la Borsa de València, el Col·legi d'Economistes de València i la Càtedra de Finances Internacionals del Banc Santander.

A les seues paraules, la rectora Mª Vicenta Mestre ha felicitat als premiats i premiades i els ha animat a continuar amb l’excel·lència. ‘Heu demostrat preparació, fermesa i voluntat en els vostres estudis, competències més que solides per a poder afrontar el futur amb garanties; no tingueu por, el futur és vostre’, ha destacat Mestre.

Per la seua part, el conseller Vicent Soler ha felicitat també als i les premiades recordant el dur treball que n’hi ha darrere dels diplomes acreditatius. 'És clau inculcar la cultura de l'economia i les finances en les noves generacions per a afrontar els reptes de futur', ha afirmat el conseller. 

En l'edició de la fase local, celebrada el passat 24 de març, varen participar més de 241 estudiants d'Economia i Economia de l'Empresa de 2º de Batxillerat, que van cursar els seus estudis en més de 50 centres d'ensenyament secundari de tota la província de València.

Els sis primers classificats en aquesta prova foren seleccionats per a participar en la X Olimpíada Espanyola d'Economia, juntament amb altres 126 estudiants de 2º de Batxillerat en representació de 45 universitats públiques de tota Espanya. L'esdeveniment va tenir lloc a la Universidad de Santiago de Compostela el passat mes de juny, i on l’estudiant valencià Jorge González es va alçar amb el bronze.

L'Olimpíada d'Economia pretén estimular l'interès dels alumnes de batxillerat en els estudis d'economia i empresa, fomentar la cultura econòmica i financera entre els joves, així com premiar l'esforç i l'excel·lència acadèmica.

Arxivat en: Estudis