Mural contra la violència masclista a la Facultat de Medicina i Odontologia

  • Gabinet de la Rectora
  • 22 de novembre de 2019
 
Imagen de la noticia
Mural contra la violència masclista a la Facultat de Medicina i Odontologia

L’Assemblea de Representants (ADR) de la Facultat de Medicina i Odontologia de la Universitat de València ha desplegat un mural contra la violència cap a les dones al hall de la mateixa facultat amb motiu del 25 de novembre, Dia internacional contra la violència masclista.

El mural permet que qualsevol persona puga escriure i donar la seua aportació per a combatre aquesta xacra social. L’iniciativa de l’ADR de Medicina i Odontologia es conscienciar a la comunitat universitària d’aquest problema, ‘un problema que hem de combatre per a que entre totes i tots busquem solucions davant una situació que malauradament no decreix cada any’, ha afirmat el representant de l’ADR de Medicina i Odontologia, Jorge Llau.

La rectora de la Universitat de València, M. Vicenta Mestre, ha pogut visitar el mural acompanyada per la vicerectora d’Igualtat, Diversitat i Sostenibilitat, Elena Martínez, i deixar la seua empremta. La rectora ha destacat que iniciatives com aquesta ‘són molt necessàries perquè consciencien a tota la comunitat universitària davant aquesta situació, especialment entre els i les estudiantes, un col·lectiu on es fonamental formar en els valors de la igualtat i el respecte per a evitar futures situacions de violència’.

El 25 de novembre és el Dia internacional contra la violència masclista i la Universitat de València ha convocat a tota la comunitat universitària el dilluns 25 a les 12 hores a les portes de l’edifici de Rectorat. El dilluns 21 de novembre començaren els actes institucionals amb la lectura per part de la rectora M. Vicenta Mestre del manifest institucional i la inauguració dels Espais Violeta de la Universitat per part de la vicerectora Elena Martínez.

Arxivat en: