La Nau acull un debat sobre ciència de dades dins del programa Claustre Obert

 
Servidors de la Universitat de València. FOTO SIUV.
Servidors de la Universitat de València. FOTO SIUV.

El catedràtic d’Enginyeria electrònica de la Universitat de València, Emilio Soria, i el director de Big Data de Prensa Ibérica, Matías Barra, participaren en la taula redona ‘Ciència de dades: el repte del coneixement’, que se celebrà dilluns 11 de febrer al Centre Cultural La Nau. El vicerector de Cultura i Esport de la Universitat de València, Antonio Ariño, moderà aquest debat que s'inscriu en el programa Claustre Obert.

Claustre Obert és un programa elaborat i dirigit conjuntament pels equips del Vicerectorat de Cultura i Esport de la Universitat de València i el diari Levante-EMV, destinat a ser un espai de trobada i debat, amb vocació plural i oberta, que analitza la realitat social i econòmica a través d’un cicle de conferències que se celebraran el segon dilluns de cada mes fins desembre a La Nau. Una iniciativa que va nàixer en col·laboració amb El País i que es va reprendre el juny de 2016 amb Levante-EMV per examinar temes i problemàtiques actuals.

En aquesta taula redona, els ponents explicaran l’evolució i mecanismes utilitzats en una de les professions més prometedores de l’actualitat, basada en l’anàlisi i la interpretació de grans bases de dades a través de l’ús de l’estadística i la informàtica.

Coincidint amb les Falles, l’11 de març es dedicarà una sessió als llibrets i durant tot el mes el Centre Cultural de la Nau inaugurarà una exposició sobre aquestes publicacions falleres.

Ja per l’abril, dilluns dia 8, els professors Joaquín Azagra i Francisco José Goerlich impartiran una conferència amb el títol ‘València rica, València pobra’.

Les cites de maig i juny estaran marcades per les convocatòries electorals del 26 de maig. Hi haurà un debat previ als comicis, el 13 de maig, i un altre posterior, el 3 de juny, que comptarà amb especialistes tant de la universitat com del diari, entre altres ponents.

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies