La Nau acull hui dilluns un debat sobre la mort

  • 8 de maig de 2017
 
La NAu

Hui dilluns, dia 8 de maig, La Nau de la Universitat acull el debat ‘Paraules de dones sobre la mort’, organitzat per l’Associació Dret a Morir Dignament de la Comunitat Valenciana, en el marc de la programació de Fòrum de Debats del Vicerectorat de Cultura i Igualtat. L’acte se celebra a les 19 hores, en l’Aula Magna. L’entrada és lliure fins a completar l’aforament de la sala.

El vicerector de Cultura i Igualtat de la Universitat de València, Antonio Ariño, la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Carmen Montón i el president de l’Associació Dret a Morir Dignament de la Comunitat Valenciana, Javier Velasco donaran la benvinguda a aquest acte on les protagonistes relataran les seues experiències des de la perspectiva personal i professional. 

El debat estarà moderat per Mª José Alemany (Dret a Morir Dignament) i reunirà en la taula redona a Vicenta Alborch (metgessa de família a Sagunt), Adela Costa (professora jubilada de la Universitat de València), Begoña Ferrer (pediatra a l’Hospital La Fe) i  Mª José Miragaya (comare a l’Hospital La Fe).