La Nau acull un taller internacional sobre organització i gestió de festivals culturals

  • Vicerectorat de Cultura i Esport
  • 28 de novembre de 2019
 
Festival Internacional La Cabina que se celebra a La Nau.
Festival Internacional La Cabina que se celebra a La Nau.

Els dies 26 i 27 de novembre es va celebrar en el Centre Cultural La Nau de la Universitat de València el workshop internacional ‘Cultural Festivals’ Organization and Management: new Challenges in the Digital Age?’ (CFEST), que es va desenvolupar durant dos dies.

L’objectiu principal de la reunió del primer dia, que és d’índole estrictament científica, va ser la posada en comú de recerques en curs entre investigadors que estudien el context real de l’estructura, organització i gestió dels festivals, considerant també els desafiaments als quals s’enfronten en l’era digital. Es van presentar 17 comunicacions elaborades per més de 40 especialistes de diferents països: Alemanya, EUA, Espanya, Finlàndia, França, Holanda, Itàlia, Japó, Portugal i Tunísia.

El segon dia va haver un taller, en el qual participen programadors, professors, estudiants universitaris, intèrprets, responsables d’entitats culturals locals i regionals, gestors culturals i investigadors, durant el qual alguns dels investigadors participants el dia anterior, junt amb programadors i músics, van debatre sobre les iniciatives encaminades a ampliar les audiències dels festivals culturals i sobre els programes didàctics que molts d’ells organitzen.

CFEST va estar organitzat i finançat per les següents institucions: ESSCA School of Management, París (França), l’Institut o de Creativitat i Innovacions Educatives de la Universitat de València, l’Institut de Gestió de la Innovació i del Coneixement (INGENIO,  CSIC-Universitat Politècnica de València) i The  International Association of Arts and Cultural Management (AIMAC). 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies