El número 53 de la revista ‘L’Espill’ es presenta hui a l’IVAM, amb un debat i un recorregut per l’exposició de Xavier Arenós

  • 31 de març de 2017
 
53 - L'Espill

El número 53 de la revista ‘L’Espill’, que edita la Universitat de València, es presenta hui divendres a l’IVAM, amb un debat i un recorregut per l’exposició de Xavier Arenós, l’artista que ocupa un ampli tractament en la publicació. L’acte començarà a les 18 hores amb un recorregut per l’exposició ‘Xavier Arenós. La presència i l’absència’.

A continuació hi haurà una taula redona amb Antoni Furió i Gustau Muñoz (directors de la revista), Manuel Guerrero (crític i historiador de l’art, del consell de redacció de L’Espill) i el mateix Xavier Arenós.

‘L’Espill’ és una revista de pensament contemporani fundada per Joan Fuster en 1979. En la segona època, a partir de 1999, l’edita la Universitat de València.

A partir del número 50 inclou una secció sobre artistes contemporanis, amb obra seua i articles de contextualització. Fins ara s’han publicat dossiers sobre Perejaume, Joan Fontcuberta i Xavier Arenós. Pròximament apareixerà un altre sobre el cineasta Albert Serra.

‘L’Espill’ ofereix panoràmiques de la cultura del nostre temps, amb un ventall molt ampli d’interessos i una orientació crítica. És una publicació quadrimestral i en el seu darrer número, el 53, ocupa un espai important el treball de Xavier Arenós ‘Fragmentació dinàmica del búnquer d’Antónov-Ovséienko’, acompanyat d’articles de Manuel Guerrero i de Josep Puigsech que emmarquen i interpreten l’obra i trajectòria d’aquest artista conceptual així com l’objecte singular de la seua recerca en aquest cas, el búnquer que hi havia instal·lat al Consolat de l’URSS a Barcelona durant la guerra civil.

Arxivat en: Filosofía
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies