Oberta fins el 15 de juny la primera fase de la preinscripció dels 106 màsters oficials de la Universitat

  • 2 de juny de 2017
 
Primera fase de la preinscripció dels 106 màsters oficials UV.

La Universitat de València ofereix per al pròxim curs 2017-2018 un total de 106 màsters oficials. La preinscripció per als títols, que està oberta, es tancarà el pròxim dijous 15 de juny. L’oferta, la més nombrosa i àmplia del sistema universitari valencià, comprén totes les branques del coneixement que s’imparteixen en la institució acadèmica.

La Universitat obri dues fases o períodes de preinscripció. La primera d’elles finalitza el dijous 15 de juny. Després s’obrirà una segona fase que va des del 16 de juny fins l’1 de setembre. La sol·licitud es realitzarà online a través de la seu electrònica de la Universitat, comprén totes les branques del coneixement que s’imparteixen en la institució acadèmica i es pot consultar ací.

La preinscripció es pot realitzar ja, encara que les persones interessades en algun dels màsters oficials no hagen finalitzat totalment els estudis de grau (però tenen previst fer-ho abans del 20 de juliol), ja que queden pocs dies perquè finalitze aquesta primera fase.

Cada persona interessada només podrà realitzar una única sol·licitud però podrà triar fins a un màxim de tres opcions entre les titulacions o especialitats oferides. La informació sobre la matrícula es pot consultar ací.

Enguany com a novetat s’ofereix el Màster Universitari en Tecnologies Web, Computació en el Núvol i Aplicacions Mòbils, que impartirà l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria (ETSE) i que té una durada d’un curs.

Alguns d'aquests màsters permeten l'accés a professions regulades, com per exemple el Màster de Professor/a de Educació Secundària, el Màster en Psicologia General Sanitària, el Màster en Advocacia o el Màster en Enginyeria de Telecomunicació.

El Consell de Govern de la Universitat de València va aprovar el passat mes de març l’oferta de màsters oficials per al curs 2017/2018, que se situa en els 106 títols de totes les àrees de coneixement. 

El tràmit de la preinscripció es fa online de manera que s’eviten cues i desplaçaments al Servei d’Estudiants que és la unitat responsable de gestionar de forma centralitzada els màsters oficials de la Universitat.

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies