Oberta la matrícula dels cursos de la Col·lecció Martínez Guerricabeitia

  • Fundació General UV
  • 4 d’octubre de 2019
 
Estudiants de la Universitat de València.
Estudiants de la Universitat de València.

La Col·lecció Martínez Guerricabeitia de la Fundació General de la Universitat de València ha obert la matrícula de l’oferta formativa 2019-2020, amb cursos d’anglés específic per a historiadors de l’art, planificació de projectes expositius, mediació artística, conservació preventiva aplicada a l’art contemporani i introducció al mercat de l’art.

Es tracta d’un total de cinc cursos que repeteixen edició: ‘Anglés per a historiadors de l’art’ (4ª edició), impartit pel professor del Departament d’Història de l’Art de la Universitat Jorge Sebastián; ‘Planificació de projectes expositius’ (6a edició), impartit per Rubén Pacheco, tècnic en conservació i gestió del patrimoni cultural, i comissari; ‘Mediació artística: acció social a través de l’art’ (5ª edició), a càrrec de l’educadora social i experta en artteràpia transmodal Elizabet Català; i les segones edicions de les formacions en ‘Conservació preventiva aplicada a col·leccions d’art contemporani’, per la doctora en Conservació i Restauració de Patrimoni Pictòric (UPV) i tècnica en conservació i restauració d’art contemporani Mayte Pastor Valls; i ‘Introducció al mercat de l’art’, que torna a dirigir Amparela Benlliure, consultora i agent cultural.

Els cursos començaran en novembre i es desenvoluparan també en febrer i març. La matrícula romandrà oberta fins a l’inici de cada curs, amb places limitades. Es pot formalitzar ‘online’ a través de pàgina web http://fundaciouv.es/cursos/, també disponible per a consultar tota la informació sobre dates, horaris i preus. Així mateix, s’ha habilitat el correu electrònic cmg.fguv@uv.es per a resoldre dubtes. A més, els membres del col·lectiu Alumni UV i la comunitat universitària disposen d’un descompte en formalitzar la matrícula.

Són cursos de 10 hores, a excepció del curs d’anglés per a historiadors de l’art amb una duració de 15 hores. En finalitzar cada formació, es lliurarà un certificat d’assistència.

Tots els cursos es realitzaran a l’aula de formació de l’edifici de la Fundació General de la Universitat de València, al carrer Amadeu de Savoia 4, excepte el de mediació artística, que es desenvoluparà a les aules Seminari del Centre Cultural La Nau (Universitat 2).

Col·laboren en la programació d’aquesta oferta formativa Banco Santander i Heineken España S.A.

Més informació: