Parlem d'art?

  • Servei d'Informació i Dinamització - Blasco Ibáñez
  • 28 de març de 2019
 

Aquesta iniciativa pretén donar veu i capacitat de gestió a estudiants de la Universitat de València que vulguen organitzar activitats per a la reflexió i el debat al voltant de temes relacionats amb les arts visuals, les arts escèniques, l'arquitectura, la música o la literatura.

Parlem d’art arriba a la cinquena edició eixamplant el seu camp d’acció per fer-lo extensiu a qualsevol tipus de reflexió artística i així donar cabuda al major nombre possible de disciplines i iniciatives. La idea que subjau al projecte és promoure activitats de divulgació i anàlisi sobre cultura contemporània alhora que els estudiants de la Universitat experimenten de primera mà com s’organitza un esdeveniment; des de la concepció de la idea, el pressupost, la gestió de l’espai, la difusió de l’acte i la seua realització, tots els passos que s’han de tenir en compte i que el fan possible. Un aprenentatge doble: l’experiència més intel·lectual d’una banda i la gestió i organització d’un esdeveniment de l’altra.

Poden participar els estudiants matriculats en la Universitat de València durant el curs acadèmic 2018/2019 en qualsevol dels ensenyaments oficials de grau, màster o doctorat. Les propostes presentades han de consistir en conferències, debats, xerrades, ponències, taules redones, seminaris o qualsevol altre format que s’adeqüe a l’objecte de la convocatòria. Els projectes seleccionats es faran en les instal·lacions i edificis de la Universitat de València i cadascun dels treballs seleccionats podrà obtenir una dotació màxima de 1.000 euros.

Parlem d’art és una acció promoguda pel Servei d’Informació i Dinamització (Sedi). El termini per a presentar les sol·licituds finalitzarà a les 14:00 del 6 de maig de 2019 i les activitats seleccionades es desenvoluparan al llarg del trimestre d’octubre a desembre del mateix any.

Més informació:

Arxivat en: Cultura