El President de la GVA tria la Universitat com a escenari del seu discurs de cap d’any

  • Gabinet de la Rectora
  • 30 de desembre de 2020
 
El President de la GVA tria la Universitat com a escenari del seu discurs de cap d’any

Àpunt emetrà aquest 31 de desembre a les 14 hores el discurs de cap d’any del President de la Generalitat, gravat aquest passat dimarts al Claustre de la Universitat, a l’edifici històric del carrer de La Nau.

El President de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha elegit el Claustre de la Universitat de València per a la gravació del discurs institucional de cap d’any que emetrà Àpunt aquest 31 de desembre a les 14 hores.

En la gravació han estat implicats els serveis tècnics del Centre Cultural La Nau, del Servei de Cultura Universitària, del Servei de Biblioteques i Documentació, del Taller d’Audiovisuals i del Gabinet de la Rectora de la Universitat de València.

Així, en el missatge del President es podran veure exemplars de la biblioteca històrica de la Universitat de València, resultat del patrimoni històric custodiat a la Universitat des de la seua fundació en 1499.

Posteriorment a la gravació del discurs, el President de la Generalitat, acompanyat de la Rectora, de la Vicerectora de Cultura i Esports, i del Director General d’Àpunt Mèdia va visitar les exposicions ‘Les cares del temps’, del fotògraf Ricardo Martín que està oberta a la Sala Estudi General, i ‘Cercant la pedra filosofal: del mite a la utopia. 125 anys creant química a la Universitat de València’, a la Sala Duc de Calàbria.

Les exposicions estaran obertes al públic al llarg dels propers mesos a l’edifici La Nau, Centre Cultural de la Universitat de València, ubicat al carrer de la Universitat.

 

Més informació sobre aquestes exposicions:

‘Les cares del temps’: https://links.uv.es/07jl0pP

‘Cercant la pedra filosofal’: https://links.uv.es/nJS0WYX