El programa Explorer Banco Santander lliurarà la próxima setmana els seus guardons de l’edició de 2019

  • 20 de juny de 2019
 
Imagen de la noticia

El dia 25 de juny tindrà lloc, en l’edifici de Rectorat de la Universitat de València, l’acte de lliurament dels premis Explorer Banco Santander 2019 a les millors idees de negoci. El guanyador o guanyadora viatjarà a Silicon Valley i optarà als premis nacionals dotats amb un total de 60 000 euros.

Després que el passat 19 de juny es reunira el jurat per a la deliberació, està tot preparat per al lliurament dels guardons als millors projectes emprenedors que els participants han desenvolupat durant els últims mesos amb el suport de l’equip de mentors, professors i experts que han col·laborat aportant els seus coneixements i experiències.

El Universitat de València Explorer Space és un dels organismes col·laboradors d’aquest programa auspiciat pel Banco Santander. En total, es lliuraran guardons en tres categories. El Disruptive Technology Award reconeix el projecte que incorpora la tecnologia més innovadora, i la persona que ho reba optarà a un premi de 3 000 euros en l’edició nacional del concurs. El Woman Explorer Award es lliurarà al millor projecte liderat per una emprenedora, i tindrà l’ocasió de competir per un premi nacional de 20 000 euros.

La categoria més important és la que reconeixerà al Guanyador Local del Universitat de València Explorer Space. La persona que lidere a l’equip guanyador i siga la promotora del projecte viatjarà a Silicon Valley (Califòrnia) i podrà optar, a més, al Premi Santander X que se celebrarà en els pròxims mesos. Allí participaran projectes de tota Espanya i es lliurarà un primer premi dotat amb 30 000 euros, un segon premi de 20 000 euros i un tercer premi de 10 000 euros.

El lliurament dels premis Explorer Banco Santander 2019 tindrà lloc a partir de les 12 hores en la Sala del Consell de Govern de l’edifici de Rectorat de la Universitat de València, i serà inaugurada per M. Adela Valero Aleixandre, Vicerectora d’Ocupació i Programes Formatius de la UV. El programa inclou també una conferència titulada “El futur de l’emprenedoria (un exemple d’èxits Demiumstartups)”, a càrrec d’Alfredo Blasco (CEO LED i SPA S.L.) i Javier Torregrosa (Talent Manager de Demiumstartups). A continuació, es farà entrega dels diplomes als mentors i experts locals i dels certificats als participants en el programa. Finalment, es lliurarà el premi al guanyador local i es comunicaran els candidats o candidates al Woman Explorer Award i al Disruptive Technology Award.

Arxivat en: