Publicada la resolució de les ajudes per a esportistes del curs 2019/2020

  • Servei d'Esports
  • 13 de novembre de 2019
 
Imatge d'arxiu d'esportistes de la Universitat.
Imatge d'arxiu d'esportistes de la Universitat.

La Universitat de València, a través del Servei d’Educació Física i Esports, fa pública la resolució del programa d'ajudes a esportistes d'alt nivell, alt rendiment, elit i integrants de les seleccions universitàries. La resolució està publicada en el DOGV num. 8673  de 8 de novembre de 2019.

Termini de presentació

Les sol·licituds s’han de fer a través del portal ENTREU i el termini de presentació és de l'11 de novembre al 9 de desembre de 2019.

Per a qualsevol pregunta o incidència relacionada amb aquestes ajudes, cal dirigir-se a aquesta adreça de correu electrònic:  ajudes.esportistes@uv.es

Objectiu de les ajudes

L'objectiu general del programa d'ajudes a esportistes de la Universitat de València és donar suport a esportistes d'alt nivell (que figuren en la relació d'esportistes d'alt nivell que publica anualment el Consell Superior d'Esports en el BOE), esportistes d'alt rendiment, esportistes d'elit de la Comunitat Valenciana (que figuren en la relació d'esportistes d'elit que publica anualment el Consell de la Generalitat en el DOGV, com a nivell A i nivell B), esportistes d'alt nivell universitari i esportistes que hagen participat en les seleccions universitàries de la Universitat de València en les competicions oficials.

Duració del programa

La durada del programa es correspon amb el curs acadèmic 2019/2020, d'octubre de 2019 a setembre del 2020. La responsabilitat del seu desenvolupament és a càrrec del director del Servei d’Educació Física i Esports de la UV.