Scopus indexa la revista ‘CIRIEC-Espanya’, que impulsa la Universitat de València

  • 13 d’octubre de 2016
 
CIRIEC Espanya

La revista CIRIEC-Espanya, dirigida i editada des de la Facultat d’Economia de la Universitat de València, ha sigut indexada en la prestigiosa base de dades SCOPUS de Elsevier, després de superar la corresponent avaluació. També després de la seua avaluació, ha sigut indexada en el Emerging Source Citation Index de Thomson Reuters i està sent avaluada per a la seua entrada en el Web of Science Core Collections (JCR).

El curs passat, la Fundació Espanyola per a la Ciència i Tecnologia (FECYT), del Govern d’Espanya, va distingir amb el segell de qualitat de “Revista Excel·lent” a la revista CIRIEC-Espanya, revista d'economia pública, social i cooperativa. Era la tercera ocasió en la qual, després d’haver superat un rigorós procés d'avaluació basat en dotze indicadors de qualitat, la revista rebia aquest segell de qualitat, que solament ha sigut atorgat a set revistes dedicades a temes econòmics.

Aquests reconeixements pels principals organismes nacionals i internacionals posen en relleu no solament la consolidació de l’àmbit científic en el qual aquesta revista treballa, el de l’Economia Social, Cooperativisme i Tercer Sector, sinó també de la qualitat del treball de la seua comunitat científica.

La revista, que té la seua seu en la Universitat de València, està dirigida per José Luis Monzón i el seu editor és Rafael Chaves. Tots dos són professors de la Facultat d’Economia i investigadors de l’Institut d’Investigació en Economia Social, Cooperativisme i Emprendiment (IUDESCOOP). A més, la revista CIRIEC-Espanya ha sigut llistada en el vuitè lloc entre 112 revistes científiques espanyoles d’economia, segons el Journal of Scholar Metrics, nova eina de Google per a mesurar l’impacte de les revistes científiques

CIRIEC-Espanya, revista d’economia pública, social i cooperativa és una revista científica quadrimestral de projecció interdisciplinària. El seu camp d’estudi és el format per les empreses i entitats que tenen com a finalitat el servei de l’interès general o social, més concretament l’economia social -integrada, principalment, per les cooperatives, societats laborals, mutualitats, fundacions i associacions- i l’economia pública, prioritzant per a aquesta última les polítiques soci laborals, de cohesió social i de desenvolupament territorial.

Data d'actualització: 13 de octubre de 2016 12:15.